Teşekkür Ederim,Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yazılım linki silindiTeşekkür Ederim,
Fakat gönderdiğiniz zip dosya içindeki klasör boş!
cihaz 17MB140
PNL: 23340253 VPAZ:20320073
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eklediğiniz barkod ile servis menü görseli uyuşmuyor anakart değişimi mi yaptınız. Tv deki sorunu yazmadığınız için size full yazılım verildi. Verilen yazılımı yüklemeyin. Tv deki sorunu belirterek yazılım isteyin.ilgine teşekkürler,
gönderdiğiniz dosyayı zipten çıkarttım
menü 1505 ile ve ok basılı tutup elk fişini takarak denedim
fakat tv ye yüklemede başarılı olmadım.
tv nin ekran görüntüsü
sorunu çözmek için desteğinizi rica ederim
daha önce tv ye ana kart değişimi yapılmış,Eklediğiniz barkod ile servis menü görseli uyuşmuyor anakart değişimi mi yaptınız. Tv deki sorunu yazmadığınız için size full yazılım verildi. Verilen yazılımı yüklemeyin. Tv deki sorunu belirterek yazılım isteyin.
Anakart üzerinde barkod varsa resmini ekler misin.daha önce tv ye ana kart değişimi yapılmış,
tvde sorun ters ekran
Arşive baktım verdiğiniz bilgilere ait bir yazılım var emin değilim risk alırım diyorsanız link ekleyeceğim panel barkodunu da ekler misin
bu arada arkasındaki barkoda göre olması gereken maın hangisi belki elimde vardır onuda deneyebilrimEklediğiniz barkod ile servis menü görseli uyuşmuyor anakart değişimi mi yaptınız. Tv deki sorunu yazmadığınız için size full yazılım verildi. Verilen yazılımı yüklemeyin. Tv deki sorunu belirterek yazılım isteyin.
Kapak barkoduna göre MB82 Anakartbu arada arkasındaki barkoda göre olması gereken maın hangisi belki elimde vardır onuda deneyebilrim
Arşive baktım verdiğiniz bilgilere ait bir yazılım var emin değilim risk alırım diyorsanız link ekleyeceğim panel barkodunu da ekler misin
Maalesef arşivdeki uymuyor diğer ustaların da cevap yazmasını bekleyin.
risk alırım.