Finlux 49fu610 inceleme

M Çevrimdışı

Musty1547

Yeni Üye
10 Şub 2018
8
Merhaba arkadaşlar; 
Uzun arayış araştırma sonucunda tv buldum ve aldım
Gg 1.829 tl -%5 indirim -100 bonus=1646 tl geldi 21.02.2018 

Finlüx marka Vestel ait.
Vestel servisinden gelip kurdular 
Duvar montaj  aparatı ile geliyor 
Sabah kargo şirketinden geldi öğlen saatlerinde tv kurdular.

Tv de , uydu ,smart özellikleri mevcut 
Ses tiz çıkıyor ben Bass seslerden hoşlanıyorum 
Smart özelliğini 3 gündür kullanıyorum uydu bağlamadım ihtiyaç duymadım.
1-2 defa takıldı nedenini bilmiyorum back tuşunu bastığımda düzeldi ?‍♂️ ama dün hiç tAkılmadı internetten olabileceğini düşünüyorum bol bol redbull tv izliyorum belgesel izliyorum .

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Fotolardan goruntu kalitesi iyi gorundu bana fiyat uygun boyut buyuk bence gayet guzel. Hayirli olsun .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Renklerin vurgusuna bakılırsa birinci tahminim LG ikinci tahminim CMO panel var. :)

Bu üründe yanlış hatırlamıyorsam MB120 anakart vardı, Hangi yazılım sürümü ile geldi? Yazılım güncellediniz mi?

Mümkünse servis menü ekranını paylaşırsanız sevinirim.
Seri de verirseniz panelinize de bakarız :ok:

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
TV arkasındaki bağlantılara bakılırsa zamanında satıldan 3D FHD 9 serisi televizyonların anakartına benziyor.

İyi bir televizyon belli ki, hayırlı olsun. :loya:

R Çevrimdışı

ramaxforever

Yeni Üye
10 Mar 2018
36
arkadaşlar merhaba. bende de bu tvden var. daha yeni aldım. türksat destekli arama yaptırdım cihazın uydusuna. yalnız numerik sıralamada bazı kanal numaraları kayboldu. 1- 3-4-5-8-9... gibi gidiyor. 2, 6, 7, nolu kanallar yok. bu neden dolayı kaynaklanıyor. bir bilginiz var mı

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
Cvp: Finlux 49fu610 inceleme

ramaxforever' Alıntı:
arkadaşlar merhaba. bende de bu tvden var. daha yeni aldım. türksat destekli arama yaptırdım cihazın uydusuna. yalnız numerik sıralamada bazı kanal numaraları kayboldu. 1- 3-4-5-8-9... gibi gidiyor. 2, 6, 7, nolu kanallar yok. bu neden dolayı kaynaklanıyor. bir bilginiz var mı

bu durumla bende karşılaşmıştım, tkgs den güncelleme yaptım düzeldi.

R Çevrimdışı

ramaxforever

Yeni Üye
10 Mar 2018
36

Maalesef kardeşim tkgsden güncelleyincede yapıyor. Uydu alıcısı çok dandik ve sanki aceleye getirmişler gibi yazılımını. Ha TV izliyor musun.izliyorsun lakin böyle dandik hataları görünce uyuz oluyorum. Ben sorunu şöyle çözebildim.kuruluma tekrar girip çoklu anten tek receiver seçtim. Sonrasında önerilen kanal listesini yükledim. Tkgsden güncelleme yapınca kanal sıralamasını değiştirip numerik sıralamada hata veriyor. Onun yerine otomatik başlat yapıyorum. Kanallar tamamen dağılsada zahmetli de olsa en azından numerik sırada hata vermiyor. Onun haricind eskiden tekli uydu seçimi yaptığımda otomatik başlat da yapmıyordu. Yani demem o ki bu uydu alıcısını yapanlar eline alıpta şu cihazı hiç uğraşmamışlar herhalde yada benim cihazdan sıkıntı var. Anlamadım gitti

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140

ramaxforever' Alıntı:
Maalesef kardeşim tkgsden güncelleyincede yapıyor. Uydu alıcısı çok dandik ve sanki aceleye getirmişler gibi yazılımını. Ha TV izliyor musun.izliyorsun lakin böyle dandik hataları görünce uyuz oluyorum. Ben sorunu şöyle çözebildim.kuruluma tekrar girip çoklu anten tek receiver seçtim. Sonrasında önerilen kanal listesini yükledim. Tkgsden güncelleme yapınca kanal sıralamasını değiştirip numerik sıralamada hata veriyor. Onun yerine otomatik başlat yapıyorum. Kanallar tamamen dağılsada zahmetli de olsa en azından numerik sırada hata vermiyor. Onun haricind eskiden tekli uydu seçimi yaptığımda otomatik başlat da yapmıyordu. Yani demem o ki bu uydu alıcısını yapanlar eline alıpta şu cihazı hiç uğraşmamışlar herhalde yada benim cihazdan sıkıntı var. Anlamadım gitti
Hocam cihazda usb 3.0 girişi var mı?

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140

azrael85' Alıntı:
ramaxforever' Alıntı:

bu durumla bende karşılaşmıştım, tkgs den güncelleme yaptım düzeldi.

Hocam cihazda usb 3.0 girişi var mı acaba

K Çevrimdışı

Kasirga342

Yeni Üye
14 Mar 2018
1

Cihazim bugun geldi kuruldu. Digiturk vardi. Digiturkte herhangi bi sikinti yok fakat kendi uydusuna baglayip kurulum yaptigimda TRT nin HD ve 4k kanallari gorunmesine ragmen acilmiyor. Bir kac kere kurulum yaptim ama gorunmuyor. Acaba Hd yayinlari yalnizca ozel servis saglayicilarindan mi izleyebiliyoruz yoksa tv den kaynaklanan bi hata mi bu?

A Çevrimdışı

atilgan1

Yeni Üye
23 Kas 2017
13
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. İnternette bu tv için tv-telefon arası kablosuz ekran yansıtma özelliği yok deniyor. Doğru mu?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011

Hocam kanalları elle numaralandırın, ya da listedeki filtreleme seçeneğine bakın durum düzelecektir.
Uydulu TV'lerde Vestel bence en kullanışlısı.

Geri
Üst Alt