Ledbar da sorun olabilir adem hocamın bu konuda videosu mevcutMerhabalar,
Finlux tvimizde ses geliyor fakat görüntü gelmiyor hiç bir şekilde servis çağırmadan önce bir şeyler yapabilir miyiz? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Tvyi açıp ses geliyorken ekrana telefonun fenerini tuttuğumuzda simsiyah ekranın sadece orta kısmında bir küçük dikdörtgen içerisinde smart ile ilgili belirli belirsiz bir yazı var ama okunmuyor tam olarak gözükmüyor. Yapabileceğimiz bir şey var mı? F fikoloji teknovest
Ustalarımızın telkinlerine katılıyorum. Ürününüzde %90 olasılıkla led bar arızası, %10 olasılıkla besleme kartı arızası mevcut.
Bu koşullarda ehil birisi olduğunuza inanıyorsanız led barlara kendiniz müdahale edebilirsiniz lakin işi ucuza getireyim derken paneli kırarak komple tv yi çöpe atma riskinizin olduğunu unutmayınız
garantisi varmış ya bizde sana açma vs diyoruz, çağır servisi barkarlar ve yardımcı olurlar, garanti dahili olur.Peki , iş beni aşacağından servis çağırdım garanti kapsamında ürünüm halen. Şu durumda bunun kullanıcı hatası ile olma ihtimali var mıdır? Yani gelen servis kullanıcı hatası ücretli yapılması gerekiyor diyebilir mi yoksa teknik bir arıza olması sebebiyle garanti kapsamında yapılmalı mıdır? Bu konuda yönlendirme yapabilir misiniz?
Bende servisi biraz önce arayınca öğrendim 2 yıl değil 3 yılmış garantisi yanılmışım kusura bakmayın.garantisi varmış ya bizde sana açma vs diyoruz, çağır servisi barkarlar ve yardımcı olurlar, garanti dahili olur.
Estağfurullah ne kusuru , finlux 3 yıldır zaten. sıkıntı yok hallolunca haber ver yorum beklerizBende servisi biraz önce arayınca öğrendim 2 yıl değil 3 yılmış garantisi yanılmışım kusura bakmayın.
biz teşekkür ederiz, umarım uzun yıllar götürür sizi malum artık yeni tv fiyatları uçtuArkadaşlar led arızası sonucu servis led değişimi sağlayarak TVyi geri getirdi. Şuan için problem bulunmamaktadır. Destek olanlara teşekkür ediyorum.