Yazılım.
usta yazılımı denedim yüklendi ama fekranda fınlux yazıyor kapanıyorYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı deneyin sorun devam ederse donanımsal sorun olabilir. Kapandığında tekrar çalıştırmayı denediniz mi?usta yazılımı denedim yüklendi ama fekranda fınlux yazıyor kapanıyor
evet ok tuşu ile yüklüyorum kapandığında tekrar çalıştırdım sonuç aynı... daha özce farklı bir yazılım atmıştım ilk açıldığında vestel olarak açıldı ekran ters ve bulanık olarak gözüküyordu menü ama ben panel yazılımı attım sonra vestel yazdı ve kapandı tekrar aynı yazılımı attım ama bu seferde bir daha aynı görüntü gelmedi vestel yazdı ve kapandı sizin verdiğiniz yazılımdan sonra fınlux yazmaya yani orijial eski haline döndü. donanımsal olduğunu düşünmüştüm bende aslında ama niye attğım yazılımda görüntü ters ve bulanıl olsunkiBu yazılımı deneyin sorun devam ederse donanımsal sorun olabilir. Kapandığında tekrar çalıştırmayı denediniz mi?
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Az önce başka yazılım linki verdim denediniz mi?evet ok tuşu ile yüklüyorum kapandığında tekrar çalıştırdım sonuç aynı... daha özce farklı bir yazılım atmıştım ilk açıldığında vestel olarak açıldı ekran ters ve bulanık olarak gözüküyordu menü ama ben panel yazılımı attım sonra vestel yazdı ve kapandı tekrar aynı yazılımı attım ama bu seferde bir daha aynı görüntü gelmedi vestel yazdı ve kapandı sizin verdiğiniz yazılımdan sonra fınlux yazmaya yani orijial eski haline döndü. donanımsal olduğunu düşünmüştüm bende aslında ama niye attğım yazılımda görüntü ters ve bulanıl olsunki
bu yazılımıda denedim olmadı malesef kafayı yedirtecek bu tv benievet ok tuşu ile yüklüyorum kapandığında tekrar çalıştırdım sonuç aynı... daha özce farklı bir yazılım atmıştım ilk açıldığında vestel olarak açıldı ekran ters ve bulanık olarak gözüküyordu menü ama ben panel yazılımı attım sonra vestel yazdı ve kapandı tekrar aynı yazılımı attım ama bu seferde bir daha aynı görüntü gelmedi vestel yazdı ve kapandı sizin verdiğiniz yazılımdan sonra fınlux yazmaya yani orijial eski haline döndü. donanımsal olduğunu düşünmüştüm bende aslında ama niye attğım yazılımda görüntü ters ve bulanıl olsunki
denedim olmadı :( var bişi ama çözemedimAz önce başka yazılım linki verdim denediniz mi?
İlk verilen Finlux yazan yazılımı farklı bir flash bellek ile dener misin.bu yazılımıda denedim olmadı malesef kafayı yedirtecek bu tv beni
başka bir flash yok elimde yarın bir yerlerden temin edip bilgi vereceğim ustaİlk verilen Finlux yazan yazılımı farklı bir flash bellek ile dener misin.
ustam başka bir flashlada denedim olmadı malesefbaşka bir flash yok elimde yarın bir yerlerden temin edip bilgi vereceğim usta
Bu yazılımı dener misin başka yokustam başka bir flashlada denedim olmadı malesef