Samsung bulaşık makinası perte çıkardıktan sonra Vestel aldık.Bu ürün dönem dönem gelir ve genelde 0.5 kr fiyatı ile kampanyaya girer. Finish quantum ise ben hiç bu şekil bir kampasına denk gelmedim. Bu tablet modeli makinada tam çözülemiyebiliyor ve bardaklarda kirli halinden daha da kötü deterjan kalıntısı bırakıyor. Vestel marka bulaşık makinası var bende Finish quantum ve fairy platinium harici diğerlerinde hep sorun yaşadım.
Sürekli kullanıyoruz hiç bir sorun yok.deterjan çekmecesine yapıştığı için bizim hanıma aldıramıyorum.illaki fairy olacak
Abi ben hemen hemen mintax dan tut bind e kadar hepsini denedim tuz parlatıcı kullanmıyorum. 1 tane fairy ile yikadigimi diğerlerinde 2 tane yikiyarak elde ediyoruz heleki fairy platinyum ise yüzde yüz fark var. Cilet gibi oluyor ?deterjan çekmecesine yapıştığı için bizim hanıma aldıramıyorum.illaki fairy olacak
Fair ve Finish gibi ürünlerden büyük oranda memnuniyet yorumları varken, olumsuz ürünlerin çıkması, aklıma "kampanya için üretilen ürünlerde hile mi var?" sorusunu getirdi...Fairy kullanırken böyle bir kampanyadan büyük bir paket almıştık bitmesini bekliyorum beş para etmez bir ürün
Bir hafta şikayet üzerine şikayet, iyi yikamiyor çiziyor vs vs , sorduğum hepsi finish ve migrostan almış. Tabi o zamanlar vestelde çalışıyorum gönderdim her müşteriden numune 1i sahte 4 tanesi ise saklama koşulu hatalı çıktı.Fair ve Finish gibi ürünlerden büyük oranda memnuniyet yorumları varken, olumsuz ürünlerin çıkması, aklıma "kampanya için üretilen ürünlerde hile mi var?" sorusunu getirdi...
(şeytanın avukatı Mode on)
Fair ve Finish gibi ürünlerden büyük oranda memnuniyet yorumları varken, olumsuz ürünlerin çıkması, aklıma "kampanya için üretilen ürünlerde hile mi var?" sorusunu getirdi...
(şeytanın avukatı Mode on)