Film izlerken tv sürekli donuyor

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
Slm arkadaşlar 2 ay önce A101 den toshiba 43 inç smart led tv aldım bir kaç gündür internetten film izlerken sürekli donuyor internetle alakalıdır dedim türk telekomla görüştüm ama internetinde bir sorun yokmuş bilgisayar veya tabletten izlediğimde bi sorun yok ama tv den açınca sürekli donuyor yardımcı olursanız sevinirim

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
Bende de takılıyor bunun sebebi tarayıcının, site tarafından ihtiyaç duyulan önbellek miktarını karşılayamaması, bir pc ya da Android box alarak ancak çözüm bulabilirsiniz.
Daha önce böyle bişey yoktu gayet iyi izliyordum son 2-3 gündür böyle oldu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
televizyon yazılımınız güncel değilse güncelleyiniz.
ayarlarınızda (bazı modellerde) diğer ayarlar kısmında çerezleri sil seçeneği var mı ? varsa bunu sil deyip deneyiniz. Yoksa tv ilk kurulum yaparak ön belleği boşaltmış olursunuz.
biz bütün vestel ve vestel üretimlerinde browserden fazla beklenti içine girilmemesi gerektiğini belirtiriz. Bu nedenle mobil desteği olan siteleri kullanınız.

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
televizyon yazılımınız güncel değilse güncelleyiniz.
ayarlarınızda (bazı modellerde) diğer ayarlar kısmında çerezleri sil seçeneği var mı ? varsa bunu sil deyip deneyiniz. Yoksa tv ilk kurulum yaparak ön belleği boşaltmış olursunuz.
biz bütün vestel ve vestel üretimlerinde browserden fazla beklenti içine girilmemesi gerektiğini belirtiriz. Bu nedenle mobil desteği olan siteleri kullanınız.
Genelde aynı siteden filim izliyorum daha önce sorunsuz flim izlerken şimdi neden sorun yaşıyorum kafama takılan kısmı bu ondan soruyorum acaba bir sorun mu var ondan mı oluyor diye

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Genelde aynı siteden filim izliyorum daha önce sorunsuz flim izlerken şimdi neden sorun yaşıyorum kafama takılan kısmı bu ondan soruyorum acaba bir sorun mu var ondan mı oluyor diye
Bende en sevilen ve stabil kartlardan biri olan mb130 var. Bu bile donuyor ve reset çekiyor. Normaldir. Ben bile çare bulamıyorum ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969

Malum, çoğunluk evde.
Site trafiği ve sunucu trafiği arttıysa, ondan dolayı da yükleme sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
Ayrıca tarayıcıdan fazla bir performans da beklemeyin.

Geri
Üst Alt