Fiber Tarife Önerisi

H Çevrimdışı

haktanbozer 

Aktif Üye
26 Nis 2019
121
23
Merhabalar,

Poyraznet 100mbps fiber kullanıcısıydım. Firmanın lisansı iptal edince otomatik olarak veganet geçişim yapılmıştı. Ağustos ayından itibaren tarife 650TL ye yükselecekmiş. İkinci adresimde kullandığım için de bu kadar vermek istemiyorum.

Fiber 100mbps veya 200mbps için en uygun tarife nedir?

Fiber internetlerde xDSL aboneliği gibi sağlayıcı değiştirme imkanı var mı? Yoksa iptal edip yeni üyelik mi oluşturmamız gerekiyor? Süreç nasıl işliyor?

Şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
540
42
Turknet fiber düşünebilirsiniz. Normalde taahhütsüz ama 12 aylık peşin/taksitli ödeme ile aylık 499 liraya kullanabilirsiniz. Ağustosta 699 lira olacak. Genelde TT altyapısı kullanıyor. Bazı yerlerde kendi altyapısı olan gigafiber ile 1000 mpbsye kadar hizmet veriyor. Fiber hizmeti sunmaya başladığından beri Turknet kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim.

S Çevrimdışı

sivilmuhendis

Yeni Üye
21 Şub 2024
2
28
Ben merkürnete geçiş yaptım bugün, daha önce fixnetteydim. Fixnet 550 tl yapınca yeni yer baktım. Türknet de maalesef zam yaptı ama 12 aylık öderim dersen mantıklı.
Merküre geçmemin sebebi 2026 ya kadar sabit fiyat dediler, 100 mbit için 419 tl şu anda modem ücreti dahil.

Daha ucuz olarak millenicom ve netspeed var şu anda ama netspeed yaklaşık bir aydır ciddi bağlantı sıkıntıları yaşıyor ve henüz zam gelmedi, taahhütsüz girerseniz zamla karşılaşabilirsiniz. Millenicom için de daha önce kullandığım için ciddi ping sorunları yaşıyordum hala da bu tür yorumlar gördüm forumlarda.

Sonuç olarak fiyatın nispeten uygun kalması ve 6 ay sabit fiyat olması merkür net için artı, fakat çok fazla kullanıcı yorumu yok o yüzden gönül rahatlığıyla geçin diyemiyorum. Ben geçiş tamamlandıktan sonra deneyimlerimi aktarırım.

Geçmek isterseniz iletişime geçerseniz sevinirim, referans kodu ile kaydolursanız benim tarafıma 1 aylık ücretsiz kullanım veriyorlar, maalesef karşı tarafa bir şey verilmiyor.

Ekleme; İkinci sorunuzu sonra gördüm, Türk telekom altyapısından hizmet aldığınız için diğer Türk telekom altyapısı kullanan sağlayıcılara ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. SOL kendi altyapısını kullandığı için altyapı değişikliği yaparsanız ekstra kurulum ücreti çıkabilir.

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,458
Bulunduğunuz adreste Türksat veya Turkcell Superonline altyapısı var mı ona bakın derim.
Bina koridorunda veya bodrumunda Türksat ya da Turkcell Superonline logolu bir kutu var mı kontrol edin.

Geri
Üst Alt