B
british kid
Yeni Üye
- 21 Nis 2023
- 7
- 28
İnternet yok sadece uydu yayınları ve haber vs izlenecek. Paneli kaliteli FHD tv tavsiye eder misiniz ? Bütçe 7k max
FHD modeller artık çok fazla üretilmiyor, firmalar ağırlıklı olarak 4K çözünürlüklü modeller çıkarıyorlar. Maalesef benim önerebileceğim belli bir model yok. Kaç ebat olacağını yazmamışsınız, küçük ebatta ise (maksimum 32'') monitör de bakabilirsiniz.
Görüntü kalitesi cihazın upscale yeteneğine bağlı. Ebat büyük olduğu için monitör öneremiyorum. TV olarak da artık eskisi gibi kaliteli FHD tv'ler üretilmediği için, size gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir model yok. Belki forumdan başka birileri farklı önerilerde bulunurlar.43 inc olucak. 4k alırsam 1080p de izlerken kötü görüntü olur mu ?
ONVO OV43F800 bunu sipariş verdim hocam kötü mü oldu acep ? Ona göre sipariş iptal edimGörüntü kalitesi cihazın upscale yeteneğine bağlı. Ebat büyük olduğu için monitör öneremiyorum. TV olarak da artık eskisi gibi kaliteli FHD tv'ler üretilmediği için, size gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir model yok. Belki forumdan başka birileri farklı önerilerde bulunurlar.
Vestel 43FA9500 modeline bir bakın isterseniz.
Vestel servis güvencesi varken hata olur bence.ONVO OV43F800 bunu sipariş verdim hocam kötü mü oldu acep ? Ona göre sipariş iptal edim
Cihaz olarak memnun kalacağınızı ümit ediyorum, servis konusunda Umut Barış 'ın dediğine katılıyorum, Vestel'in servis hizmeti daha iyi.ONVO OV43F800 bunu sipariş verdim hocam kötü mü oldu acep ? Ona göre sipariş iptal edim
Siparişi iptal ediyimCihaz olarak memnun kalacağınızı ümit ediyorum, servis konusunda Umut Barış 'ın dediğine katılıyorum, Vestel'in servis hizmeti daha iyi.
Siparişimi iptal edip Toshibayı aldım.Çok iyi bir tvdir. Bir ara kullandım. Paneli çok güzeldir. Tv yayını gayet tatminkardır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Onvo da servis ücretli, garanti de 2 yıl. 500 daha verip 1 yıl fazladan garanti+ ücretsiz kurulum + oturmuş bi markaya geçmiş olduk.onvoyu 10 gün kullandım android kısmındanmıdır nedir tam anlayamadım kumanda kilitliyordu(3-4 kere yaptı) kumandada hiç bir tuş çalışmıyordu ancak tvinin fişini çıkarıp takarsam düzeliyordu.kazayla panelde kırılınca tvyi depoya kaldırdım duruyor.servis ve müşteri hizmetleri çok ilgisiz ve bilgisiz .
Hayırlı olsun aklın yolu bir dirOnvo da servis ücretli, garanti de 2 yıl. 500 daha verip 1 yıl fazladan garanti+ ücretsiz kurulum + oturmuş bi markaya geçmiş olduk.