Haklısınız hocam da olmuyor Ben biraz Fanatik bir Fenerbahçeliyim.Doğal olarak üzülüyorumtarikk, osmanke, F furkan1907,
El alemin yabancısı ezeli rekabetten derbiden ne anlar alacağı paraya bakar anlaşma bitiminde de parayı kim çok veriyorsa o takıma gider olan evinin rızkından kesip maça giden seyirciye taraftara olur ben yaklaşık 15 Yıldır futbol izlemem oğlum izlerken denk geldim takımların hepsi neredeyse dünya karması olmuş iki yada üç tane yabancı olmayan isim duydum ezeli rakibi yenmek yabancıların ne kadar umurunda olur ki kendimizi üzmemize gerek yok.
Çok haklısınız hocam katılıyorumsanki şampiyonluğu çoktan ilan etmişiz gibi hava var takımda. bir rahatlık, bir genişlik ki sorma gitsin. emek olmadan yemek olmaz demişler. ama fb camiası bunu umursamıyor .
En fazla 20 Dakika izledim sonra kanalı değiştirdim oynanan oyun ile maç kazanılamazdı. Lig de de bu şekilde oynarlarsa hiç bir şansları yok çözüm bulmaları lazım.Jose Mourinho, Avrupa kupaları kariyerindeki altıncı ön eleme eşleşmesinde ilk kez tur atlayamadı.
Maç sonucu: Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Yolumuza UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edeceğiz...
Jose Mourinho: "Ben bir profesyonelim, buraya yardım etmek için geldim. Benim bu maçtan etkilenmem kulübümüz ve taraftarlarımız açısından olur. Ben Şampiyonlar Ligi'nde olmayı tercih ederdim. Yeteri kadar tecrübem var, Şampiyonlar Ligi'nde asla finale kalamazdık. Ancak Avrupa Ligi'nde 'eğer' diyorum yine, şansımız var."