osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
FB TV 12344V30000 yayın yok yeni frekans 12729V30000
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hocam öyle yaptım digerleri çikiyor sadece FB TV çikmiyorSadece o frekansı girip tarat kanallar gelecektir olmazsa manuel aramadan şebeke aramayi aç tarat
Yanlış yapıyor olmalısın bak resimlerle atıyorum birde taradiktan sonra yeni gelen kanallar listenin en arkasındadır oradan alıp istediğin yere taşımak gerekli.Hocam öyle yaptım digerleri çikiyor sadece FB TV çikmiyor
sizin tv ya gs ya da ts lidir. başka açıklaması yok.Hocam öyle yaptım digerleri çikiyor sadece FB TV çikmiyor
yada ampüllüdür.sizin tv ya gs ya da ts lidir. başka açıklaması yok.
disegc ayarı yanlış olsa hiç bir kanal çıkmaz hocam.Sinyal oranların düşük değilse mutlaka çıkar ya eksik birşey yapıyorsun yada tarama sonlanana kadar bekle yaklaşık 10 dakika sürer tüm kanalları tarayıp bitirsin ondan sonra kontrol et diğer bir uydu kullanıyor isen Türksat uydusuna al ve listenin sonuna bak ilk resimdeki gibi şebeke aramayi sağ tuşla etkin hale getir öyle arat bukadar basit bunun başka yolu bir yolu yok santral var ise binada diseqc ayarını 1 yap
Bizde böyle ezik takımların kanalları olmaz hele ampül hiç olmazsizin tv ya gs ya da ts lidir. başka açıklaması yok.
Evet ama gittiğim bazı binalarda bu tür problemlere şahit oldum santral sisteminde,ki arıza diğer portlar,a yayın verebiliyor onun için uzman cihazla kontrol gerekebiliyor bilginize.disegc ayarı yanlış olsa hiç bir kanal çıkmaz hocam.