FB TV YENİ FREKANSI

osmanke

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
osmanke
FB TV 12344V30000 yayın yok yeni frekans 12729V30000
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hd yayına geçse keşke Turksat da

trabzonspor gibi arkasında devletin eli yokki nasıl geçsin kendi yağıyla kavrulmaya çalışan bir spor kulübü şanlı fenerbahçe.

Ali Koç zengin bir işadamı,istese Fb tv hd yayın yapabilir. :ok

Zaten var ancak ücretli kanallara HD yayın yapiliyor

Bende bir türlü FB TV çıkmıyor,eskisini sildim paketteki diğer kanallar var FBTV yok televizyonum "Vestel 55 PF9090"
Ustalardan biri yardımcı olabilirmi ne yapmalıyım,komple yeni kurulum yapmadan mümkünmüdür??

Son düzenleme:
Sadece o frekansı girip tarat kanallar gelecektir olmazsa manuel aramadan şebeke aramayi aç tarat

Hocam öyle yaptım digerleri çikiyor sadece FB TV çikmiyor
Yanlış yapıyor olmalısın bak resimlerle atıyorum birde taradiktan sonra yeni gelen kanallar listenin en arkasındadır oradan alıp istediğin yere taşımak gerekli.

IMG_20220503_160054dc9aa71a54d93268.jpg
IMG_20220503_160026.jpg
IMG_20220503_155922.jpg

Sinyal oranların düşük değilse mutlaka çıkar ya eksik birşey yapıyorsun yada tarama sonlanana kadar bekle yaklaşık 10 dakika sürer tüm kanalları tarayıp bitirsin ondan sonra kontrol et diğer bir uydu kullanıyor isen Türksat uydusuna al ve listenin sonuna bak ilk resimdeki gibi şebeke aramayi sağ tuşla etkin hale getir öyle arat bukadar basit bunun başka yolu bir yolu yok santral var ise binada diseqc ayarını 1 yap

Sinyal oranların düşük değilse mutlaka çıkar ya eksik birşey yapıyorsun yada tarama sonlanana kadar bekle yaklaşık 10 dakika sürer tüm kanalları tarayıp bitirsin ondan sonra kontrol et diğer bir uydu kullanıyor isen Türksat uydusuna al ve listenin sonuna bak ilk resimdeki gibi şebeke aramayi sağ tuşla etkin hale getir öyle arat bukadar basit bunun başka yolu bir yolu yok santral var ise binada diseqc ayarını 1 yap
disegc ayarı yanlış olsa hiç bir kanal çıkmaz hocam.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt