F/P ürünü erkek güneş gözlüğü tavsiye

tfcaner Çevrimdışı

tfcaner

Yeni Üye
12 Eki 2018
29
34
Benim önerim 5-10 liraya satılan gözlükleri almamanız. Gözlerinizi korumaktan ziyade sizi kör etmeye kadar götürür onlar :)

tfdeniz Çevrimdışı

tfdeniz

Yeni Üye
22 Eki 2018
30
35
Parası az diye göz sağlığınız ile oynamayın arkadaşlar. Gözün sağlığı çok önemli gerçekten. Uzağı göremeyen biri olarak bunu kesinlikle diyebilirim :) İnsan kaybedince anlıyor...

B Çevrimdışı

burak59

Yeni Üye
6 Eyl 2018
26
36
Bende gözlük bakmaktayım şu 2 markayı duyan kullanan var mıdır? Son aldığım gözlük yumurta gibi soyuldu döküldü :/

Ucuz diye param çöpe gitsin istemiyorum gerçi ne günlere kaldık ucuz dediğimiz gözlükler 800 lira vay arkadaş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
doganeres Çevrimdışı

doganeres

Yeni Üye
30 Eyl 2024
2
33
Güneş gözlüğü satın alırken ilk olarak UV koruma özelliğine dikkat etmelisiniz. Göz sağlığınızı koruyabilmek için güneş gözlüğünüzün %100 UV (ultraviyole) A ve B ışınlarını bloke ettiğinden emin olun. UV koruması olmayan gözlükler, göz bebeklerinin büyümesine neden olur ve zararlı ışınların gözünüze daha fazla girmesine yol açabilir.

Güneş gözlüğü seçerken çerçevenin yüz şeklinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Yüz şekline uygun çerçeve seçimi, hem estetik bir görünüm sağlar hem de gözlüğün yüzünüzde dengeli durmasına yardımcı olur. Örneğin:

• Yuvarlak yüzler için köşeli çerçeveler, yüz hatlarını daha belirgin hale getirebilir.
  • Kare yüzler için yuvarlak veya oval çerçeveler, sert hatları yumuşatabilir.
  • Oval yüzler neredeyse her tür çerçeveyi taşıyabilir.
  • Kalp şeklinde yüzler için daha geniş alt kısımlı çerçeveler tercih edilebilir.
Gözlük camı ve çerçevesinin malzemesi de önemlidir. Camların kırılmaya karşı dayanıklı malzemelerden yapılmış olması hem güvenlik hem de uzun ömürlü kullanım sağlar. Plastik lensler hafif ve dayanıklıdır ancak çizilmeye karşı daha hassastır. Polikarbonat lensler ise darbelere karşı oldukça dayanıklıdır ve sporcular için idealdir. Çerçeve malzemesi olarak ise metal çerçeveler estetik ve sağlam bir yapı sunarken, asetat ve naylon gibi plastik çerçeveler daha hafif ve esnek olabilir.

Güneş gözlüğünün, Avrupa Birliği güvenlik standartlarına uygun olduğunu gösteren "CE" işaretine sahip olmasına dikkat edin. Bu işaret, gözlüğün gerekli UV koruma standartlarını karşıladığını gösterir. Sertifikalı ve güvenilir bir markadan satın alınan gözlükler, göz sağlığınız için daha güvenli bir seçenek sunar. Ucuz güneş gözlükleri genellikle yetersiz UV koruması sunar ve gözlerinize zarar verebilir. Kaliteli markalardan ve güvenilir satıcılardan güneş gözlüğü almak, uzun vadede göz sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Yüksek kaliteli bir güneş gözlüğü, uygun fiyatlı fakat korumasız bir modele göre daha iyi bir yatırımdır.

Tavsiye ettiğim bazı güneş gözlüğü markaları:

- Prada
- Gucci
- Dsquared2
- Serengeti
- Off White
- Saint Laurent
- Hugo Boss
- David Beckham
- Chopard
- Marc Jacobs

doganeres Çevrimdışı

doganeres

Yeni Üye
30 Eyl 2024
2
33
Uv korumalı olup olmadığını dışardan anlayamazsın. bu yüzden sertifikalı güneş gözlüklerini almanı tavsiye ederim. Erkek güneş gözlükleri için tavsiyem hugo boss ve david beckham dır.

Konuyu iyi hortlatmışsın,2018-2024 , bu arada ne markalar da çıkmış sanırsın gözlük markası değil de tv dizisi :hihi
5 6 senelik konuyu hortlatmışız baba yeni farkettim :)

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
838
51
Şimdi bu hort/backlink vs forum için iyi mi kötü mü? :alala

Burda yapmadım ama bazan trollük olsun diye d******haberde +10 (sonraki yıllarda +15) konuları hortlattığım oluyor.
Bu aralar +20 lere bulaşasım vardı. Eğlenmelik yaptığım birşeydi ama ekstra ekstra bi fayda yaratıyorsa bulaşmayayım.
Zira Gün efendi sırtımızdan iyi kazandı/kazanıyor. Aynı şey eşkici Sedat için de geçerli.

Ekleme: Burada yapmadığım yapmayacağım anlamına gelmez. Gerçekten bilgiye gereksinim varsa, hortlatmak faide sağlayacaksa hortlatırım, acımam :kiskis
Ek2: Argo için özür☺️

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,624
Şimdi bu hort/backlink vs forum için iyi mi kötü mü? :alala

Burda yapmadım ama bazan trollük olsun diye d******haberde +10 (sonraki yıllarda +15) konuları hortlattığım oluyor.
Bu aralar +20 lere bulaşasım vardı. Eğlenmelik yaptığım birşeydi ama ekstra ekstra bi fayda yaratıyorsa bulaşmayayım.
Zira Gün efendi sırtımızdan iyi kazandı/kazanıyor. Aynı şey eşkici Sedat için de geçerli.

Ekleme: Burada yapmadığım yapmayacağım anlamına gelmez. Gerçekten bilgiye gereksinim varsa, hortlatmak faide sağlayacaksa hortlatırım, acımam :kiskis
Bazı yerlere yıldızlar eklemek zorunda kaldım forumda kadın üyelerde var.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,138
65
Şimdi fark ettim iyimi :hihi, 1 marka daha olsaymış İngiltere'nin yeni futbol kadrosu da olurmuş yani ,bunlara ilk mesajdan marka eklesek mi ne yapsak acaba :kiskis

Geri
Üst Alt