Konuyu iyi hortlatmışsın,2018-2024 , bu arada ne markalar da çıkmış sanırsın gözlük markası değil de tv dizisi- Prada
- Gucci
- Dsquared2
- Serengeti
- Off White
- Saint Laurent
- Hugo Boss
- David Beckham
- Chopard
- Marc Jacobs
5 6 senelik konuyu hortlatmışız baba yeni farkettimKonuyu iyi hortlatmışsın,2018-2024 , bu arada ne markalar da çıkmış sanırsın gözlük markası değil de tv dizisi![]()
backlink çalışmasıUv korumalı olup olmadığını dışardan anlayamazsın. bu yüzden sertifikalı güneş gözlüklerini almanı tavsiye ederim. Erkek güneş gözlükleri için tavsiyem hugo boss ve david beckham dır.
5 6 senelik konuyu hortlatmışız baba yeni farkettim![]()
Geçen hafta da birileri vardı.backlink çalışması![]()
Bazı yerlere yıldızlar eklemek zorunda kaldım forumda kadın üyelerde var.Şimdi bu hort/backlink vs forum için iyi mi kötü mü?
Burda yapmadım ama bazan trollük olsun diye d******haberde +10 (sonraki yıllarda +15) konuları hortlattığım oluyor.
Bu aralar +20 lere bulaşasım vardı. Eğlenmelik yaptığım birşeydi ama ekstra ekstra bi fayda yaratıyorsa bulaşmayayım.
Zira Gün efendi sırtımızdan iyi kazandı/kazanıyor. Aynı şey eşkici Sedat için de geçerli.
Ekleme: Burada yapmadığım yapmayacağım anlamına gelmez. Gerçekten bilgiye gereksinim varsa, hortlatmak faide sağlayacaksa hortlatırım, acımam![]()
***'ları görünce Ek2'yi ekleme ihtiyacı duydum ben de.Bazı yerlere yıldızlar eklemek zorunda kaldım forumda kadın üyelerde var.