Bilgi için teşekkürler. Bu kireç işi aklıma gelmemişti ancak doğru tabiisoğuk ve sıcak tip olarak ikiye ayrılıyor
Soğuk tipi çeşme suyuyla kullanırsan cihaz ve etrafını bembeyaz kireç yapar.
sıcak tipler en sağlıklısıdir fakat satın alma ve işletme maliyet yüksek olur.
Soğuk tiplerden hangisini alırsanız alın kalite aşağı yukarı aynı. Dijital olanların tek esprisi ortam nemini ölçüp ayarlanan seviyede tutmaya çalışır. Analoğ olanlar haybeye çalışır durur ortalığı sis kaplatırBilgi için teşekkürler. Bu kireç işi aklıma gelmemişti ancak doğru tabii
O da bana yaramaz. İşitme cihazı kullanıyorum. Cihazlar maazallah paslanırSoğuk tiplerden hangisini alırsanız alın kalite aşağı yukarı aynı. Dijital olanların tek esprisi ortam nemini ölçüp ayarlanan seviyede tutmaya çalışır. Analoğ olanlar haybeye çalışır durur ortalığı sis kaplatır
arıtma suyu + soğuk dijital model bence işinizi görür.O da bana yaramaz. İşitme cihazı kullanıyorum. Cihazlar maazallah paslanır
Teşekkürler tavsiye için.Kesinlikle ve kesinlikle steril su kullanmalısınız. Ne alaka diyeceksiniz; soğuk tipte su buhar fazına geçmez, sıvı fazdadır ama pulvarize olur. Çakma buhar yani bir anlamda. O zaman da içinde bakteri, mantar, virüs, kıl yün ne varsa taşır. Ayrıca konteynerinin de sık sık temizlenmesi, kaba tabiriyle hijyeninin sağlanması gerekir. Bununla uğraşamam derseniz neneden dededen kalma, peteğe suluk asma yöntemini öneririm. Orada su buhar fazına geçeceği için sulukta bakteri vs oluşsa da buhara asılıp taşınamaz.
Hani yani her ne kadar distopik bir resim çizmiş olsam da, gerekli hijyen kurallarına uyarsanız, gönül rahatlığı ile soğuk tipleri de kullanabilirsiniz bu arada.Teşekkürler tavsiye için.