- 23 Kas 2017
- 20,967
Euro Truck Simulator 2'nin genişleme paketlerinden olan Vive La France'a Corsica (Korsika) adası eklendi.
Adayı görebilmek için oyunun 1.36 numaralı sürüme güncellemeniz yeterli.
Gelmesi lazımdı zaten. 1.36 etsye bomba gibi geliyor.
Steamde ne kadar dlc si varsa hepsini aldım. Eskisi kadar hevesli değilim ama oturduğum zaman baya uzun bir yollu iş alıp keyfini çıkarıyorumEn son İtalya ve Fransa DLC'lerini aldım, sonra oynamadım.
O yüzden gelişmelerden haberim yok.
Steamde ne kadar dlc si varsa hepsini aldım. Eskisi kadar hevesli değilim ama oturduğum zaman baya uzun bir yollu iş alıp keyfini çıkarıyorum
Zamanla baysada yinede piyasadaki en iyi simülasyon oyunu. Bide ecs si çıkacak bunun o bi çıktımı tamamdırUzun yol beni yoruyor hocam.
Bir zamanlar hevesle Train Simulator de almıştım, görev sürelerini görünce sıkılıp bırakmıştım.
Senede bir kere sıkılırsam belki yüklerim ETS'yi. Zaten ufak bir oyun.
Zamanla baysada yinede piyasadaki en iyi simülasyon oyunu. Bide ecs si çıkacak bunun o bi çıktımı tamamdır
Pc sağlam değilse bulaşmamak en iyisi. Hem aşırı pahalı hemde optimizasyon kötüKaliteli bir otobüs simulatörü ben de bekliyorum açıkçası.
Fernbus Simulator tavsiye edilmişti bana ama o da gelişim sürecinde henüz. Almaya yanaşmıyorum o yüzden.
Pc sağlam değilse bulaşmamak en iyisi. Hem aşırı pahalı hemde optimizasyon kötü
Ah ah gta 5 i torrentten 2 defa indirip bitirdim en sonunda indirimlerde gidip steamdan aldım hevesle geceden sabaha yükledim sonuç hüsran deli gibi kastı bende iade ettim. Pişman oldum keşke etmeseydim ??