Eskisi gibi sık sık foruma giriş yapamayacağım.

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
107
25
Ayağımı çok yerde tutarsam ağrı ve şişme oluyor (bir de aşırı yürüyüş yaparsam) ,bu neden ile böyle bir karar aldım ,arada sırada giriş yaparım :ok
Çok geçmiş olsun öncelik sağlık ama siz olmadan da olmaz buralar hem yardımlarınızı hem de hoş sohbetinizi bizden mahrum bırakmayın çok geçmiş olsun tekrardan (alternatif olarak uzanarak laptop tablet telefondan da cevap atmayı ihmal etmeyin):bilmiyom

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,310
63
Sn.@teraspy geçmiş olsun,şifalar dilerim.Foruma girmek için ayakta durmana gerek yok,oturarak,yatarak v.s yine foruma girebilirsin.(Tablet,notebook,cep tel. v.s.).Ben kanepede oturarak diz üstü notebook kullanıyorum.Kendine iyi bak. :ok :bye

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,251
60
Sevgili dostum teraspy öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah .
bu işin içinde bence yengemin bi rolü var aloo kapat ışıkları hadi yat ses yapma dediğini duyar gibiyim :bye :kiskis:ok
neyse sen bana bakma biz işin şakasındayız kendine iyi bak selam ve sevgilerimle.:bye

yzzze Çevrimdışı

yzzze 

Aktif Üye
30 Eki 2019
134
75
Geçmiş olsun dostum allah sağlık versin, akşam yatarken ayaklarını yukarı kaldırıp duvara dayarsan biraz daha rahat edersin. Selamlar.

Geri
Üst Alt