Eski teyp kasetleri ve cdleri

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Elgin isminde bir grup vardı eskiden pop gurubuydu beş kişilerdi yeşil bir albüm kapağı vardı Ve bu grubun üyelerinin resim vardı albüm kapağında hatta bir ara gazetede bile hediye verdi :) hatırlayanlar bilirler Eskiden gazeteler keset hediye ederdi ;) belki dedim arşivinizde vardır grubun albümü ;) Ayrıca hepimizin elinden geçmiştir yabancı araba teyp kasetleri elinde Eskiden kalmış yabancı araba teyp kasetleri ya da cdleri varsa beni bilgilendirirse sevinirim ;)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Elgin isminde bir grup vardı eskiden pop gurubuydu beş kişilerdi yeşil bir albüm kapağı vardı Ve bu grubun üyelerinin resim vardı albüm kapağında hatta bir ara gazetede bile hediye verdi :) hatırlayanlar bilirler Eskiden gazeteler keset hediye ederdi ;) belki dedim arşivinizde vardır grubun albümü ;) Ayrıca hepimizin elinden geçmiştir yabancı araba teyp kasetleri elinde Eskiden kalmış yabancı araba teyp kasetleri ya da cdleri varsa beni bilgilendirirse sevinirim ;)

Grubu hatırlayamadım ama o kasetlerle yıllarım geçti benim teyp tamirleri esnasında :))))

Nostalji yaşattın azizim :ok

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
O döneme ait hatırladığım tek yeşil kaset/cd kapağı; Yeni Türkü'nun Yeşilmişik albüne aittir... :cool Yerli yabancı 90'lar ve 2000'lerin başlarına ait belkide 200 tane kaset depoda duruyor, boş bir günümde önüme serip sağlam nostalji yapmak istiyorum... Boş günü nereden bulacaksam?? :cal

Geri
Üst Alt