geceninbirvakti
Aktif Üye
- 21 Ara 2017
- 561
merhaba videoda resmi bulunan albüme benzer eski albümleri arıyorum arşivinde olan özelden benimle paylaşırsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
umut hocam en azından zahmet edip araştırmış sınız teşekkür ederim ama arşivinde olan belki vardır aramızda eskilere yönelik belki kıyıda köşede kalmış eski cd vardır diye düşünmüştüm
Ben CD olarak değil de MP3 olarak istiyorsunuz diye düşünmüştüm.
O CD elinde olan var mıdır bilmiyorum.
Bu albümün çalma listesine ulaşılabilse en azından içindeki parçalar ayrı ayrı bulunabilir belki.
Sıradan derleme albümler gibi değil herhalde, belirli bir otomobille beraber mi veriliyordu bu albüm?
aslında cd den kastım 90 lar ve 2000 ler bu yıllara ait bu tarz albümlere ait mp3 leri arıyorum. cd dememdeki amaç belki arşivlerinde yoktur ama kıyıda köşede kalmış eski CD'ler vardır acaba onları MP3 e çevirip paylaşırlar mı diye düşünmüştüm
albüm kapaklarının arka tarafındaki sanatçı şarkı isimlerini resim olarak gönderseler bule yeterli ben internetten araştırırım bulurumBurada o riski göze alamayız.
albüm kapaklarının arka tarafındaki sanatçı şarkı isimlerini resim olarak gönderseler bule yeterli ben internetten araştırırım bulurum
resimdeki gibi bir bilgi isinize yararsa 90 larin sarkilarini yayinlayan bir radyo kanalinin internet yayini.O anda calan sarkinin isimi ve sarkicinin isimi ve Albümün isimi ve resim paylasiliyor.albüm kapaklarının arka tarafındaki sanatçı şarkı isimlerini resim olarak gönderseler