Seçim yapılsa dahii Samanyolu Galaksisi liderimiz gitmemek için her senaryoyu deneyecektir.Bu kadar çok erken seçim yapılmayacağını söylüyorsa, bence de bir seçim olacaktır.
İsterse gezegenler arası savaş çıkarsın, isterse uzaylı mağduriyeti çıkarsın. İsterse uzaylılar bizi işgal etsin. Gidecekler kaçışı yok..Seçim yapılsa dahii Samanyolu Galaksisi liderimiz gitmemek için her senaryoyu deneyecektir.
Padişah altın tahtını bırakmaz.
Ne kadar çok Müslüman olduklarını söylüyorlar bir de onu düşünün artıkBu kadar çok erken seçim yapılmayacağını söylüyorsa, bence de bir seçim olacaktır.
Yatırımını kendine sakla, sonra şikayet ederler seni.5 bin TL daha bulup dolar aldım. Not alın 1 ay sonra bakın nasıl parama para katlayacağım. Günü kurtarmak için dolar yakıyorlar ama işe yaramaz.
BDDK kredi çekip dolar alanları tesbit etmek için soruşturma başlatmış, şikayete gerek kalmadıYatırımını kendine sakla, sonra şikayet ederler seni.
Düşükten alması sayesinde öder elbet.BDDK kredi çekip dolar alanları tesbit etmek için soruşturma başlatmış, şikayete gerek kalmadı
Sadece uyarıyoruz, yoksa kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.Kim şikayet edecek beni ve kimi ne ilgilendirir öyle bir yasa veya kanun mu var abuk subuk konuşuyorsunuz. Televizyonda insanları manipüle edip istediklerini aldıranlar var. Adamın birisi tek bir tweet ile insanlara yön veriyor. Anlamadığım nokta şu ben istediğimi yazarım ne var dolar alın dediysem ayıp değil günah değil. BDDK'ı falanda zerre alakadar etmez.
Maaş yatsın direkt dolar alacağım onu bekliyorum zaten İstediğim para birimini alırım bu kimseyi alakadar etmez
Uyarınızı özelden yapınSadece uyarıyoruz, yoksa kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.