Erken seçim itirafı

Z Çevrimdışı

zencefil 

Yeni Üye
8 Kas 2021
26
70
CB dünkü konuşmasında şöyle dedi : " Erken seçim yok. Belirlenen tarih neyse o tarihte erken seçim yapılacaktır." :clap2

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Seçim için güzel yatırım yaptılar geçen gün yine büyük bir kitleyi kendine inandırmayı başardı

Güzel çalışıyor helal olsun ?

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
5 bin TL daha bulup dolar aldım. Not alın 1 ay sonra bakın nasıl parama para katlayacağım. Günü kurtarmak için dolar yakıyorlar ama işe yaramaz.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kim şikayet edecek beni ve kimi ne ilgilendirir öyle bir yasa veya kanun mu var abuk subuk konuşuyorsunuz. Televizyonda insanları manipüle edip istediklerini aldıranlar var. Adamın birisi tek bir tweet ile insanlara yön veriyor. Anlamadığım nokta şu ben istediğimi yazarım ne var dolar alın dediysem ayıp değil günah değil. BDDK'ı falanda zerre alakadar etmez.

Maaş yatsın direkt dolar alacağım onu bekliyorum zaten :clap İstediğim para birimini alırım bu kimseyi alakadar etmez

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Kim şikayet edecek beni ve kimi ne ilgilendirir öyle bir yasa veya kanun mu var abuk subuk konuşuyorsunuz. Televizyonda insanları manipüle edip istediklerini aldıranlar var. Adamın birisi tek bir tweet ile insanlara yön veriyor. Anlamadığım nokta şu ben istediğimi yazarım ne var dolar alın dediysem ayıp değil günah değil. BDDK'ı falanda zerre alakadar etmez.

Maaş yatsın direkt dolar alacağım onu bekliyorum zaten :clap İstediğim para birimini alırım bu kimseyi alakadar etmez
Sadece uyarıyoruz, yoksa kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. :kiskis

Geri
Üst Alt