Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ben size işin ilginç yanını söyleyeyim o halde.Ado hocam yalnız doğru söylüyorlar gümrük sıkıntısı var cavid 19 nedeni ile 2.5 ay oldu çin'den sipariş geçeli mallar gelmedi çin'den çıkmadan geri döndü satıcı firma ile görüştüm tekrar kargoladı bekliyorum 15.000 TL zarar ettim 2.5ayda elektronik mekanik ürün satışı yapıyorum ben bilindik satış sitelerin'de e-ticaret işi talep var ama elimde satacak mal kalmadı haziran temmuz gibi gümrük işleri normale döner diye ümit ediyorum şimdilik hazırı tüketiyoruz allah herkese kolaylık versin bu virüs bütün dünyayı karıştırdı
Bizim istediğimiz paneller geliyor
Biz küçük işletmeyiz, öyle yüklü al çekebilme imkanımız yok o nedenle bana panel lazım olduğunda bu işi Ankarada yapan sevdiğim bir kardeşim var, biz güçleri birleştirip onun işletme kaydı üzerinden istiyoruz.
Evet doğru, gümrükte gerçekten sorun var ama haydi beni geçtim, insanları 10 ay bekletecek kadar yok kaldı ki Covid19 denen vaka 2 aydır var, bu firma aynı yol ile mağduriyetleri yaşatmaya başlayalı 2 sene olmuş.
Ben Şikayetvar sitesinde insanlara yazdıkları cevapları gördüm, siz de girip bakın lütfen kurumsallık ile uzaktan yakından alakaları yok.