sota başkanım incelemekte fayda var elek altı dediğiniz orta segment bence biz 5 yıl önce kayınpederin raporuyla hyundai tucson aldık yeni çıkan modeli,de bence oldukça iyi güzel otomobiller,de var tabii ama biliyorsunuz fiatlar oldukça uçtu ama engelli raporuyla alınan otomobiller uygun fiatlara geliyor örneğin 1,300 1600 arası otolar ötevesiz olduğu için 550 ile 650 arası fiata denk geliyor bence uygun tabii bütçesi olana piyasaya yeni yıldan sonra gelecek çin markaları,da var illa elektirikli olması şart değil onların biraz daha zamana ihtiyacı var dizel veya benzinli olması şimdilik benim tercihimdir küçük bir notta bırakayım şöyleki engelli araç alacak dostlarımızın çok dikkatli olmasında fayda var ben parasını verdim aracı aldım oh keyfim yerinde 3,de 1 fiatına aldım ama sonrasını düşünmesi gerekli unutmasınlar aracı tamamen kendi üzerine alamıyorlar çünkü engelli üzerine alınan araç yarın,öbürgün vefat ettiğinde varisler bundan pay isterler kesinlikle aracı almadan önce varislerden aracın tamamen kendine ait olduğuna dair yazılı belge almaları yoksa varisler çatır,çatır araca ortak olurlar yada başka malları varsa aralarında gönül rızasıyla dağıtım yapılır mahkeme durumu olursa bu belge ile kanıtlaması onun lehine olur bu durum vasili araçlar için geçerlidir engelli kendisi almış kullanıyorsa yine vefatında varisler arasında dağıtım olur ama bizim gibi tek varis varsa zaten sorun yoktur tüm mal varlığı ona kalacaktır selam ve sevgilerimle.Güzel konuya değinmişsin eline sağlık abim. üst limit arttırılması gerekiyor çünkü şuan ki limitle alınacak araç elek altı modeller.