Engelli Raporuyla Ötv Muafiyetli Alınan Otomobili Kimler Kullanabilir ? ( En Çok Merak Edilenler )

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
2,652
59

2024 YILI ENGELLİ MUAFİYETİYLE ALINABİLECEK EN İYİ 10 SUV ARAÇ | OTOMATİK VİTES ÖTV MUAF C-SUV ARAÇ​

ötvsiz c suv araçlar 2024 yılında ocak ayında ötv muafiyetiyle alınacak en ucuz 10 araç c suv aracın b suvengelli muafiyetiyle alınabilecek araç2024 engelli üst limiti2024 engelli raporuyla alınabilecek araçlar 2024 yeniden değerleme oranı yeni ötv üst limiti ötv siz alınacak c suv araçlar kasım 2024raporlu ötv siz araçlar 2024engelli araçları kasım sedan crossover listesini yaptık ötv muafiyetiyle bu araçlarda ne kadar indirim olacak engelli raporuyla bu arabaya ne kadar ödenecek. Engellilerin en çok tercih ettiği c suv model araçları inceledik. B suv modellerinde arabalara ne kadar indirim gelecek bunlardan bahsettik. bayilere ne zaman araba gelecek #sıfırotomobil #suv kasım 2024 ötv siz sıfır otomobil kampanyaları otomobiller #ötvmuafiyetlialınacakaraçlar 2023 ekim ayı ötv muafiyetiyle alınacak araçların listesini yaptık b suv araçlar ötv siz alınabilecek. ötv muafiyetiyle bu araçlarda ne kadar indirim olacak engelli raporuyla bu arabaya ne kadar ödenecek. Engellilerin en cok tercih ettiği en iyi 10 c suv b suv otomobil modelini inceledik. Engellilerin en çok tercih ettiği c suv model araçları inceledik. B suv modellerinde arabalara ne kadar indirim gelecek bunlardan bahsettik.engelli raporuyla en iyi suv araçlarraporlu araba fiyatlarıengelli raporuyla araba almaötv siz araba almaen iyi suv araçlarengelsiz yaşamötv indirimi engelli raporu ile araba alma 2024 kasım ayıc suvengelli indirimi ile araç almaengelli raporuyla alınabilecek araçlar 2024engelli araç limiti 2024ötv muafiyeti 20242024 ötv muafiyetli fiyat listesiraporla alınabilecek arabalar 2024en iyi suv araçlar 2024engelli araç limitiengelli ötvötv siz ucuz arabaaraba fiyatlarıötv matrah indirimiengelli araç ötv indirimi
 
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
2,652
59

Engelli Raporuyla Alabileceğiniz ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLER ( 2024 Ocak'tan Sonra İndirimli Fiyatları )​

Engelli raporuyla ötv muafiyetli olarak alabileceğiniz muhteşem elektrikli otomobillerin analizleri ve indirimli fiyatları..
 
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
2,652
59

Engelli Raporuyla Alınabilecek HİBRİT OTOMOBİLLER ( 2024 - Ötv Muafiyetli En Mantıklı Araçlar )​

Engelli raporuyla ötv muafiyetli alınabilecek en mantıklı en karlı araçların fiyat analizleri.
 
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
2,652
59
Güzel konuya değinmişsin eline sağlık abim. üst limit arttırılması gerekiyor çünkü şuan ki limitle alınacak araç elek altı modeller.
sota başkanım incelemekte fayda var elek altı dediğiniz orta segment bence biz 5 yıl önce kayınpederin raporuyla hyundai tucson aldık yeni çıkan modeli,de bence oldukça iyi güzel otomobiller,de var tabii ama biliyorsunuz fiatlar oldukça uçtu ama engelli raporuyla alınan otomobiller uygun fiatlara geliyor örneğin 1,300 1600 arası otolar ötevesiz olduğu için 550 ile 650 arası fiata denk geliyor bence uygun tabii bütçesi olana piyasaya yeni yıldan sonra gelecek çin markaları,da var illa elektirikli olması şart değil onların biraz daha zamana ihtiyacı var dizel veya benzinli olması şimdilik benim tercihimdir küçük bir notta bırakayım şöyleki engelli araç alacak dostlarımızın çok dikkatli olmasında fayda var ben parasını verdim aracı aldım oh keyfim yerinde 3,de 1 fiatına aldım ama sonrasını düşünmesi gerekli unutmasınlar aracı tamamen kendi üzerine alamıyorlar çünkü engelli üzerine alınan araç yarın,öbürgün vefat ettiğinde varisler bundan pay isterler kesinlikle aracı almadan önce varislerden aracın tamamen kendine ait olduğuna dair yazılı belge almaları yoksa varisler çatır,çatır araca ortak olurlar yada başka malları varsa aralarında gönül rızasıyla dağıtım yapılır mahkeme durumu olursa bu belge ile kanıtlaması onun lehine olur bu durum vasili araçlar için geçerlidir engelli kendisi almış kullanıyorsa yine vefatında varisler arasında dağıtım olur ama bizim gibi tek varis varsa zaten sorun yoktur tüm mal varlığı ona kalacaktır selam ve sevgilerimle.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt