En Fazla Ne Kadar Hızlı Gidebiliriz? Kerem GÖK Anlatıyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
En fazla ne hadar hızlı gidebiliriz? Kerem GÖK, bizler için anlatıyor.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aklıma gelmişken, agresif araç kullansam da, hız benim tarzım değil.

"En fazla Kaç bastın?" Sorusunun bendeki cevabı sanırım kısa süreli 1 2 kere 170 falan dır :ok

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
En fazla 250 km gittim ve ölüm gibi biseydi :) . Sürekli yapmadığım bişe olunca genelde 180 i geçtikten sonra fazla adrenalinden indikten sonra ellerim titriyor :). Bu arada araba da aynı heyecanı yakalayamıyorum . Hız iyi birşey değil bunun bilincindeyim gerçekten hata payında daha çok oluyor.

Kalenderadam Çevrimdışı

Kalenderadam

Aktif Üye
13 Eki 2018
203
40
En fazla 250 km gittim ve ölüm gibi biseydi :) . Sürekli yapmadığım bişe olunca genelde 180 i geçtikten sonra fazla adrenalinden indikten sonra ellerim titriyor :). Bu arada araba da aynı heyecanı yakalayamıyorum . Hız iyi birşey değil bunun bilincindeyim gerçekten hata payında daha çok oluyor.
Hocam o kadar hız çok tehlikeli

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Aklıma gelmişken, agresif araç kullansam da, hız benim tarzım değil.

"En fazla Kaç bastın?" Sorusunun bendeki cevabı sanırım kısa süreli 1 2 kere 170 falan dır :ok

Ben sadece şehirler arası ulaşımda hız yapılması taraftarıyım ama yol müsait olacak.
Yani hız sınırı müsait olmalı.
Yoksa herkesi tehlikeye atıyoruz. :hihi

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Hocam o kadar hız çok tehlikeli
evet açıkcası yaparken bende korktum defalarca ama vazgeçemiyorsun da çok değişik bir duygu. malesef buda benim kötü alışkanlığım uzun süredir uzak duruyorum motosikletimi sattığımdan beri. bir kaç defa bu yüzden kaza da geçirmişliğim oldu .

Geri
Üst Alt