C Çevrimdışı calborays1928 Yeni Üye 17 Eki 2019 28 26 15 May 2020 #1 Forumda kayıtlı email adresimi değiştirmek istiyorum fakat izniniz yok yazıyor nasıl email değiştirebileceğim?
Forumda kayıtlı email adresimi değiştirmek istiyorum fakat izniniz yok yazıyor nasıl email değiştirebileceğim?
Çevrimdışı Merlot Aktif Üye 26 Ara 2018 272 50 5 Eki 2020 #3 Sota' Alıntı: Mail değişim kısıtlamanızı kaldırdım. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ,ben de mail adresimi değiştirmek istiyorum ,kısıtlamayı kaldırır mısın
Sota' Alıntı: Mail değişim kısıtlamanızı kaldırdım. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ,ben de mail adresimi değiştirmek istiyorum ,kısıtlamayı kaldırır mısın
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,450 5 Eki 2020 #4 merlot' Alıntı: Merhaba ,ben de mail adresimi değiştirmek istiyorum ,kısıtlamayı kaldırır mısın Genişletmek için tıkla ... Mail değişikliği yapabilirsiniz.
merlot' Alıntı: Merhaba ,ben de mail adresimi değiştirmek istiyorum ,kısıtlamayı kaldırır mısın Genişletmek için tıkla ... Mail değişikliği yapabilirsiniz.
Çevrimdışı Merlot Aktif Üye 26 Ara 2018 272 50 5 Eki 2020 #5 Sota' Alıntı: Mail değişikliği yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam, teşekkürler