Bende ihlası önermişim ??ELEKTRİKLİ ŞOFBEN...?
Arkadaşlar yazlık için (2 banyoya) 2 adet şofben almam gerekiyor... Konut kredisi kullandığım için (Hesapta olmayan extra bazı masrafların ortaya çıkması nedeniyle) yeni almış olduğum yazlık eve almam gereken TV olsun, şofben olsun vs. Ayırdığım para maalesef çok fazla değil ? Dolayısıyla bana...tavsiyeforumu.com
Bende çubuk varMerhaba, ani su ısıtıcılarına çok güvenemiyorum. Arçeliğin 50L'lik termosifonu kullanıyorum. Tabi şöyle bir durum var eski binalarda topraklama olmadığı için gelen ekip termosifonu takmıyor. Ürün bozulursa garanti kapsamı dışında kalıyor. Eski eve bakır çubukla toprak hat çektirmeye kalkınca ikinci bir termosifon parası cebinizden çıkıyor.
Siz bunu mu kullanıyorsunuz? Özellikleri güzel aslında..onlara fazla para verme aynı sistem aynı malzeme bunu al
ben geçen hafta aynısından iki tane aldım
birini kurdum çok iyi ısıtıyor malzeme kalitesi iyi resim ekliyorum
127 TL idi fiyatı şimdi 139 TL olmuş link bırakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet ısıtması iyi ailecek memnunuz tavsiye ederim arzum baymak ihlas sadece marka satıyor fazla para vermeye gerek yok hepsi aynı standart malzeme kullanıyor elektrikli sohbenlerin hepsi aynı mantık aynı malzeme ile çalışır inan hiç bir özellik farkı yok bire bir aynı ürün hepsi fiyatlar artıyor fiyatı uygundu 2 adet aldım biri yedek 10 sene şofben ihtiyacı olmaz bozulursa kenarda yedeği varSiz bunu mu kullanıyorsunuz? Özellikleri güzel aslında.
Hayırlı olsun parasına göre süper ürün beğendiğinize sevindim güle güle kullanıın.Evet @denysmih6 önerisi üzerine şofbeni aldım. Ve çok memnun kaldım.
İçini açtığımda kablo tutucu sabitleme aparatı yoktu. Allahtan bende vardı. Birde ışıklar aparat çıkmıştı. Onlarıda sabitledim.
Bir de aydınlatma için mercek yerine kırmızı bant yapıştırmışlar. Sorun değil ama ?
Bende 4-5 çeşit duş başlığı var. Su şiddetine taziyine göre uygun olanı taktım. Ve sıfır hortum.. Kendi başlığını taksam 1 de yanarım herhalde.. Isıtması çok güzel ? Ve montajını yaptım. ?
Bu fiyata on numara. Ben 139 tlye aldım. Biraz zamlanmış. TAVSİYE EDERİM ?
Evet @denysmih6 önerisi üzerine şofbeni aldım. Ve çok memnun kaldım.
İçini açtığımda kablo tutucu sabitleme aparatı yoktu. Allahtan bende vardı. Birde ışıklar aparat çıkmıştı. Onlarıda sabitledim.
Bir de aydınlatma için mercek yerine kırmızı bant yapıştırmışlar. Sorun değil ama ?
Bende 4-5 çeşit duş başlığı var. Su şiddetine taziyine göre uygun olanı taktım. Ve sıfır hortum.. Kendi başlığını taksam 1 de yanarım herhalde.. Isıtması çok güzel ? Ve montajını yaptım. ?
Bu fiyata on numara. Ben 139 tlye aldım. Biraz zamlanmış. TAVSİYE EDERİM ?
çok iyi üzmez suyu çokta açsan ısıtıyorHocam su tazyiği nasıl acaba ya bu şofbenlerin en korktuğum yanı bir damla suyla duş aldırıyor insana
Herşeyi on numara ?Hocam su tazyiği nasıl acaba ya bu şofbenlerin en korktuğum yanı bir damla suyla duş aldırıyor insana