Elektrikli battaniye

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Arkadaşlar elektrikli battaniye tamiri mümkün mü? Kumandasından komut verildiğinde ışık yanmıyor. Ve ısıtmıyor. Tamiri mümkün olsada güvenilir olur mu? Battaniye açıkken üstünde yatılmıyor tabiki..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mümkün ,evet,ve büyük ihtimal kumanda panelinde veya kablodadır sorun,bende bir keresinde diyot bozulmuştu,değiştirdim,halen kullanıyoruz :ok
Avometre ile söküp ölçebilirsin,hem kabloyu hemde panelden sonraki battaniyenin içine giren rezistans telini,kopuksa değer göstermez.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Mümkün ,evet,ve büyük ihtimal kumanda panelinde veya kablodadır sorun,bende bir keresinde diyot bozulmuştu,değiştirdim,halen kullanıyoruz :ok
Avometre ile söküp ölçebilirsin,hem kabloyu hemde panelden sonraki battaniyenin içine giren rezistans telini,kopuksa değer göstermez.
Tamamdır :ok yarın kontrol ettireyim. Teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bugün battaniyeyi bir elektronikçiye götürdüm. Avometre ile ölçtü. Kumanda panelinde bir devre var o bozulmuş dedi. Diğer battaniyelerde bu yok normalde dedi. 5 TL ye halloldu. :ok
Senin adına sevindim,güle güle kullan tekrar :) ,tabii sökülmüşken kontaklarına da bakmıştır muhtemelen ,çünkü "aç-kapa" yapa yapa gevşiyor kontakları :)

Geri
Üst Alt