İlk okuduğumda e doğru yazsaydın dedim. De faturalarda zaten düşük gelmemişti. Hatta mayıs dönemi faturası bana fazla bile gelmişti.....Hatayı yapana neden yansıtmıyorlar onu anlamadım?
Onlar sıkıysa gitsin doğudan alsın bakalım...Az almışız yanlışlıkla, önümüzdeki faturada hallederiz diyorlar
Bonkör ol biraz, ödeyiver n'olmuş yani?Onlar sıkıysa gitsin doğudan alsın bakalım...
Bir dahaki ay sizi de görmeyelim bu konudaBonkör ol biraz, ödeyiver n'olmuş yani?
Giren giriyor zaten, konu açmaya gerek mi var?Bir dahaki ay sizi de görmeyelim bu konuda
Ben adamları takdir etmeye başladım, inanılmaz algı yapabiliyorlar zira önce birkaç ay 1000 2000 gibi faturaları yollayıp sonra da 800 900 gönderince ''Vay be bu ay düşük geldi'' dedirtmeyi başarıyorlarİlk okuduğumda e doğru yazsaydın dedim. De faturalarda zaten düşük gelmemişti. Hatta mayıs dönemi faturası bana fazla bile gelmişti.....
Meğer onlar yanlış yazmış ey Allahım..
20 yıldır iktidarda olan ve ülkeyi bu hale getiren olan reyiz. mart ayına kadar ülkeyi düzeltecekmiş reyiz sevdalıları öyle söylüyor.gerçekten birde o kadar inanarak söylüyorlarki şaşırılsın.(çevremde bir sürü var muhabbeti bile artık kestim )Ben adamları takdir etmeye başladım, inanılmaz algı yapabiliyorlar zira önce birkaç ay 1000 2000 gibi faturaları yollayıp sonra da 800 900 gönderince ''Vay be bu ay düşük geldi'' dedirtmeyi başarıyorlar
Böylece 200tl lik enerji harcayıp 800tl ödemeyi ŞAHA KALKMAK olarak kabullenebiliyoruz
Reyiz sen çok büyük adamsın vesselam
Benim muhabbeti kesemediğim birisi var, artık işi makaraya vuruyorum kendisi ile. Benim gibi birisinin malum partili kayınpederi olması da ne bileyim.. benim aile ve Eşimin ailesi ve dahi sülalelerimizde numunelik bir tek kendisi var.20 yıldır iktidarda olan ve ülkeyi bu hale getiren olan reyiz. mart ayına kadar ülkeyi düzeltecekmiş reyiz sevdalıları öyle söylüyor.gerçekten birde o kadar inanarak söylüyorlarki şaşırılsın.(çevremde bir sürü var muhabbeti bile artık kestim )
Biz mahallede halay çekmiştikBen adamları takdir etmeye başladım, inanılmaz algı yapabiliyorlar zira önce birkaç ay 1000 2000 gibi faturaları yollayıp sonra da 800 900 gönderince ''Vay be bu ay düşük geldi'' dedirtmeyi başarıyorlar
Abi yuvarlama tepkine karşı tepki olarak sonra yuvalama yapmasınlarBenim faturada yuvarlamalar hep artarak kalıyordu,eposta atıp" bu eposta uyarı niteliğindedir,yuvarlamayı önümüzdeki ay ya tamamını alın veya sıfırlayın" dedim,Tabii epostada cc,ccc ne varsa adresleri de ekledim ki onlara giden diğerlerine de gitmiş oldu.O ay sıfırladılar ,o günden bu güne yuvarlamalar gelmiyor