Ekranda yazı kalması ile alakalı çözüm önerisi var mı?

R Çevrimdışı

rmzn96

Yeni Üye
15 Ara 2019
5
28
Öncelikle merhabalar yeni üyeyim,

Elimde Vestel 4KUD8360 serisi tv var. Bundan 3-4 ay önce yazı kalma problemi ile ilgili servise gitti çözemediler ve sıfırı geldi, sıfırında da aynı problem gelir gelmez vardı. Tv’nin çok açık durup ekranın sıcak olmasıyla alakasıda yok, direk1-2 dakikada böyle oluyor. Sorunu resimle ekledim. Çözüm öneriniz var mı? (Youtube yazısının sol alt köşesinde netflix’in oynat tuşunu görebilirsiniz.)

2E967D40-29F7-4D2A-905A-6B758CDE71C2.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Sadece ekranda bu mu kalıyor yoksa kapanıp açıldıktan sonra veya zaman geçince başka larida kalıyor mu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yani sadece resimdeki mevcut yoksa ekranda kalan iz değişiyor mu?
Bu gün NTV izledim altta yazısı veya logosu kaldı belli bı zaman sonra stara geçtim, biraz zaman geçti starın logosu mu kalıyor?

R Çevrimdışı

rmzn96

Yeni Üye
15 Ara 2019
5
28
Yani sadece resimdeki mevcut yoksa ekranda kalan iz değişiyor mu?
Bu gün NTV izledim altta yazısı veya logosu kaldı belli bı zaman sonra stara geçtim, biraz zaman geçti starın logosu mu kalıyor?

aynen durum bu, bir müddet bekleyen sabit şeyler (kanal logosu, altbant vs.) ekranda iz bırakıyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Panel kaynaklı karşımıza çıkabiliyor. Düşük ihtimal de yazılım ve ana kart, güncel yazılımı yüklü ise sorun devam ediyorsa servisten destek alın panel değişimi olabilir. 8360 serisinde benimde başıma gelmişti ve TV değişmişti.

R Çevrimdışı

rmzn96

Yeni Üye
15 Ara 2019
5
28
Panel kaynaklı karşımıza çıkabiliyor. Düşük ihtimal de yazılım ve ana kart, güncel yazılımı yüklü ise sorun devam ediyorsa servisten destek alın panel değişimi olabilir. 8360 serisinde benimde başıma gelmişti ve TV değişmişti.
Teşekkür ederim ama bir kere zaten değişti tv, ikinci aynı olunca kafam karıştı

Geri
Üst Alt