Ekranda Nokta Şeklinde Kırılma Oldu Çözümü Nedir?

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Selam dostlar. Ne yazıkki tv min ekranında bir şey çarpması sonucu nokta şeklinde beyazlaşma oldu. Yakından baktığımda ekranın kırıldığını farkettim. Bu durumu nasıl çözebilirim, yaptırmaya kalksam fiyatı ne kadar tutar? Adem Helvacı Adem Helvacı hocam sanırım siz tamir yapıyorsunuz? Aşağı yukarı ne kadar tutar ve nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Tv markası Hi Level 55Uhl960
(Kırık fotoğraftaki beyaz nokta)

20201229_114522.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Anladığım kadarıyla genel görüntüde bir sıkıntı yok. Sadece nokta şeklinde beyazlaşma var. Eğer başka bir sorun yok ise kafaya takmayın bir süre sonra geçer, görünmez olur. :) Zamanında 1500 dolardan fazla para verip aldığımız tvnin ayı dolmadan ekranına yay şeklinde 7-8 cm derin çizik atmışlardı. Önce üzüldüm sonra boş verdim. 12 senedir görmüyoruz bile.

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Kırılmaya çözüm yok. Panel değişir.
Hocam serviste panel için 1800 2000 dediler. Bunu normal bir tamirciye yaptıysak ne kadar tutar sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla genel görüntüde bir sıkıntı yok. Sadece nokta şeklinde beyazlaşma var. Eğer başka bir sorun yok ise kafaya takmayın bir süre sonra geçer, görünmez olur. :) Zamanında 1500 dolardan fazla para verip aldığımız tvnin ayı dolmadan ekranına yay şeklinde 7-8 cm derin çizik atmışlardı. Önce üzüldüm sonra boş verdim. 12 senedir görmüyoruz bile.
Haklısınız benim için bir sıkıntı yokta babam takıntılı ve bu olaydan haberi yok. ? Öğrenince çok kızacak. ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Panel değişimi yerine servisle tv değişimi konuştunuz mu

Bende yılbaşından sonra panel problemi yüzünden tv yi servise vereceğim muhtemelen panel değişimi gelecek F fikoloji bu sekilde yorumladı

Ben panel değişimi yerine tv nin ücret farkı ile değişimini isteyeceğim bakalım ne olacak

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Bütün paneli kaplama ihtimali de olabilir.
Sonuçta hücre yapısında bir hasar meydana gelmiş.
Hepsini kaplar mi acaba hocam. Sonuçta belli bir bölge hasarlandı. Panelin dış tarafındaki siyah kaplama kopmuş ve aşağısındaki beyaz kısım gözüküyordu. Ben de pek belli olmasın diye üzerini siyah kalem ile boyadım. Sıkıntı olmaz umarım. ☹
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Panel değişimi yerine servisle tv değişimi konuştunuz mu

Bende yılbaşından sonra panel problemi yüzünden tv yi servise vereceğim muhtemelen panel değişimi gelecek F fikoloji bu sekilde yorumladı

Ben panel değişimi yerine tv nin ücret farkı ile değişimini isteyeceğim bakalım ne olacak
Bunu konuşmadım hocam. Söylediğiniz iyi oldu bakalım ne cevap alacağım. Yarın arar sorarım.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hepsini kaplar mi acaba hocam. Sonuçta belli bir bölge hasarlandı. Panelin dış tarafındaki siyah kaplama kopmuş ve aşağısındaki beyaz kısım gözüküyordu. Ben de pek belli olmasın diye üzerini siyah kalem ile boyadım. Sıkıntı olmaz umarım.
Sadece kaplama kalktı sanırım.

Geri
Üst Alt