Ekran süresi uzun olan telefon tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeyesCC3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeyesCC3

Süper Üye
Merhaba telefon alacağım max 3000 TL bütçem var ekran süresi uzun olması önemli htc 10 kullanıyorum batarya yeni değişti serviste ama max 4 saat ekran süresi veriyor

red mi note 6 pro kullanıyorum.

full 4.5g ve full parlaklık , tüm senk . açık , Instagram , Facebook ve bankacılık uygulamalarını yoğun kullanıyorum.

rahat 5.30 6 saat ekran süresi alıyorum.

fazlasını almak sizin elinizde . otomatik parlaklık ve azaltılmış senkronize ve sosyal medya uygulamaları ile rahat 2 gün kullanan var.

pil 4000 mha ve tasarruflu bir işlemciye sahip.

Ekran boyutu önemli değilse, toplum içinde tablet ile konuşuyor bakışlarına maruz kalmak önemli değil diyorsan; Xiaomi Max serisini tavsiye ederim, pil değil akü koymuşlar telefona 17-18 saat ekran süresi alan kullanıcılar var... "Küçük yap bunları insan kullanacak" mevzusuna gelirsek de; Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi Note 7 modellerinde 4 bin mAh batarya var, rahatlıkla 7-9 saat ekran süresi alırsın... Bende; Redmi Note 4X var ve rahatlıkla 10 saati görüyorum, iki tam günü çıkartıyor.

Ekran boyutu önemli değilse, toplum içinde tablet ile konuşuyor bakışlarına maruz kalmak önemli değil diyorsan; Xiaomi Max serisini tavsiye ederim, pil değil akü koymuşlar telefona 17-18 saat ekran süresi alan kullanıcılar var... "Küçük yap bunları insan kullanacak" mevzusuna gelirsek de; Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi Note 7 modellerinde 4 bin mAh batarya var, rahatlıkla 7-9 saat ekran süresi alırsın... Bende; Redmi Note 4X var ve rahatlıkla 10 saati görüyorum, iki tam günü çıkartıyor.
Red mi note 6 pro revaçta evet... Max serisi hakikaten akü koymuşlar 5500 miliamper az değil...

Akşam akşam iyi güldüm aklıma Cem YILMAZ'ın reklamı geldi. ? Aslında büyük telefon sevmiyorum 5.5 inç idealim kalın olması sorun değil ama artık 6.2 inç ten aşağı telefon yok samsun a70 nasıl ekran süresi konusunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mi max ta batarya büyük ama dolma tüfek gibi maşallah incelemeye baktım da bana gelmez

Son düzenleme:
Şuan en cok satılan telefonlardan birisi her konuda seni mutlu eder diye düşünüyorum 8 saat ortalama ekran süresi var Xiaomi redmi note 7

LG G7 o fiyat aralığında tercih edilebilecek güzel bir telefon. G6 var bende 2 sene dolacak memnunum.

galaxy a50 kullanıyorum, wifide 11-12 saat mobil bağlantıda 7-8 arası ekran süresi alıyorum. normal kullanımda 2 gün çok rahat gidiyor, 4000mah batarya super amoled ekran 6gb ram var, hepsiburadada 2400 liraydı bu sabah , orta segmentte sınıfının F/P telefonu şu anda tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt