Yani gün içinde evdeysem minimuma yakın parlaklıkta kullandığım tel ekranını, dışarı çıkınca fullediğimde, batarya evde bulunduğum zamana göre hatırı sayılır hızla eriyor. İlla ki bir miktar fark edecektir televizyonda da, ama kaç watt. Öğrenip, hesabını yapıp değer mi değmez mi bakmak gerek. Ha eğer tv zevkiniz için sorun oluşturmuyorsa sorun yok, kısıkta izleyin gitsin.Olabilir ancak en azından elektrik faturası biraz daha azalır diye düşünüyorum.
isterseniz kademelere bağlı olarak tüketim verilerini atabilirim.Olabilir ancak en azından elektrik faturası biraz daha azalır diye düşünüyorum.
Bende enerji tasarruflu ayarda 50 üzerinden 6 veya 9 kullanıyor. 25 ayarı bile rahatsız ediyor. qn85d tv de.Bilirsiniz samsunglarda arka ışık ayarı 20 kademe olur. 10 yıldır kademe olarak 14-15 seviyesini kullanırım ledler ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Benden daha sonra aynı marka alıp parlaklığı 20 kullanan bir yakınımın ledleri su koydu.
Zahmet olmazsa. Gerçi çok gerekli değil. Başka okuyanlar merak ederse.isterseniz kademelere bağlı olarak tüketim verilerini atabilirim.
Yarın resimler paylaşırımBende enerji tasarruflu ayarda 50 üzerinden 6 veya 9 kullanıyor. 25 ayarı bile rahatsız ediyor. qn85d tv de.
Zahmet olmazsa. Gerçi çok gerekli değil. Başka okuyanlar merak ederse.
4000 nitte de güneş gözlüğü takarız artıkYarın resimler paylaşırım
Yeni çıkacak Oledler 4000nit olacak
S22 ultra kullanıyorum 1750nit, en son parlaklıkta rahatsız ediyor. 4000nit kaynak gözlüğü kullanımı gerektirir.4000 nitte de güneş gözlüğü takarız artık
Bu nit işinin artık abartıldığını ve reklama döndüğünü düşünüyorum. Kullanamadıktan sonra neye yarayacak?S22 ultra kullanıyorum 1750nit, en son parlaklıkta rahatsız ediyor. 4000nit kaynak gözlüğü kullanımı gerektirir.
Doğrudan güneş altında kullanımlarda yüksek nit gerçekten işe yarıyor fakat güneş ve parlaklığa bağlı ısınma nedeniyle cihazlarda termal sorun başlıyor.Bu nit işinin artık abartıldığını ve reklama döndüğünü düşünüyorum. Kullanamadıktan sonra neye yarayacak?
Orasını düşünmemiştim. Doğru ancak ben pek güneşte tv seyretmekten zevk alacak biri değilim. Odada da gerek yok zaten yüksek nit değerlerine.Doğrudan güneş altında kullanımlarda yüksek nit gerçekten işe yarıyor fakat güneş ve parlaklığa bağlı ısınma nedeniyle cihazlarda termal sorun başlıyor.