Eeeeeeyyy Akigo35 lafım Sana, Başaramayacaksınız!

Selamlar Gadam, bizim de kökümüz BAYBURT malum ?

IMG_20211221_023852.jpg

ne güzel 20 liraydı :dry

Bu olay şöyle açıklanabilir.
Birine burcun vardır, ödemezsin, ödemezsin faiziyle 100'e katlar borcun. Sonra cebinde beş kuruş yoktur ama adama dersin ki, yarın vallahi billahi vereceğim söyle olacak böyle olacak ama yarın ödeyeceğim, sen sadece faizden biraz indir. Adam tamam der hiç gelmemesinden iyidir der indirir. Aslında para falan verilmeyecektir çünkü para yok ?o sevinç çok kısa sürer ve faiz işlemeye ve yükselmeye devam eder.
Köklü çözüm olmadıkça bu iş böyle gidecek.

bu video doğru demektir

Şaka bir yana yakın zamanda maddi zorluk içinde olan bir-çok forum websitesi kapanabilir.

Bildiğiniz üzere sunucu o masrafı en büyük kalem
Bu girdi kalemide $ € cinsinden ödeniyor.

örnek vermek gerekirse 1tb olan drive alanımızı 500gb çektim
zaten aktif olarak 120gb kullanıyorduk.

hadi biz kör topal ayakta kalırızda ya gücü olmayan siteler...
Çözüm belli, bir sunucu daha kirala, mining yap.:kas:kiskis

yanlız birdefaya mahsus olsa eyvallah.
Her ay heray bezdirir. :hihi
fark etmez her ay 50 kaat çalışır benden, nerede bulacaz böyle istediğimizi yazıp çizeceğimiz aile ortamını, şu olaylar bl geçsin 100 de ateşleriz ?

fark etmez her ay 50 kaat çalışır benden, nerede bulacaz böyle istediğimizi yazıp çizeceğimiz aile ortamını, şu olaylar bl geçsin 100 de ateşleriz ?
Hep 50 liralık server alan adam olacağız desene. :kop

herkes 50 ateşlese bir daha böyle bir dert yaşanmaz bro, eyy Server firmaları ayağınızı denk alın toplanıp geliriz yoksam ?
Server'ı kendimiz kurarsak bir gün, öyle bir dert de kalmaz. :danger

Reis Adminin sesini duydu.
Doların kafasına balyozu vurdu...

Sen konuyu açarken euro çoktan yükseldi ?
Biz burda güzel, taze simit yiyemiyoruz kıskanıyoruzzz?

Bu sabah aldım sıcak sıcak, bol küncülü mis kokulu. Yanına da krem peynir aldım. Bi geldim ofiste de yeni çay demlemişler mi aboooo.

Kıskansın bizi @Akigo35 :deli1 :haha1

Geri
Üst Alt