Easycep Ücret İadesini Yokuşa Sürüyor.

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Merhaba arkadaşlar 17.05.2021 tarihinde easycep üzerinden yenilenmiş cep telefonu siparişi verdim ancak çeşitli sosyal medya platformların da ve şikayet sitelerinde ki şikayetleri görünce siparişi 18.05.2021 tarihinde iptal ettim firmayla iletişime geçtim ücret iadesini 3 ila 5 gün içerisinde yapacaklarını söylediler sebebini sordum firma politikaları böyleymiş ee sen parayı kartımdan çekerken 3-5 gün beklemiyorsun iadeye gelince mi işi yokuşa sürüyorsun sonra araştırdım ki 1 ay boyunca parasını alamayanlar varmış firma sanırım parayı rehin alıp işletip öyle iade ediyor kendilerini cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayet ettim ayrıca şikayetvar.com'a başlık açtım.Bu firmadan alışveriş yapmanızı önermem birde çeşitli teknoloji forumlarında videolu reklamları meziyetler düzülen içerikleri var.

Screenshot_20210518-152316_WhatsApp.jpg

Screenshot_20210518-152446_WhatsApp.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Para hesaba hemen geçmez kimi yerlerde 10-15 gün bile bulabilir.
Böyle saçma sitelere bulasmiyorum.
Ama anlamadığım yenilenmiş telefon ne oluyor.temirli yada imei atılmış mi oluyor

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34
Çoğu İnternet sitesinde para iadeleri bu şekilde yapılmakta. Mesele geçen amazon sitesinden iadem 4 iş günü içinde yapıldı. Bence sitem etmek için erken davranmışsınız. Firmanın dediği gibi bekleyin, dediği süre içerisinde iade gerçekleşmezse o zaman şikayet var vs yazarsınız hocam.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
3-5 gün ise yine iyi. 1 ay alamayanlara göre.
Bankaya harcama itirazında bulunun en kolayı o.
Yenilenmiş cep telefonu gibi ürünleri dükkandan almanız daha mantıklı olur en azından görüp deneyerek alırsınız.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34
Para hesaba hemen geçmez kimi yerlerde 10-15 gün bile bulabilir.
Böyle saçma sitelere bulasmiyorum.
Ama anlamadığım yenilenmiş telefon ne oluyor.temirli yada imei atılmış mi oluyor
Mesela sizde telefon var. Bu firmaya gönderiyorsunuz. Onlar telefonunuzu inceliyor ve fiyat belirliyor. Kabul ederseniz telefonunuzu satın alıyor. Daha sonra değişmesi gereken parçaları varsa değiştirip tekrardan ilana koyup satıyor.

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Çoğu İnternet sitesinde para iadeleri bu şekilde yapılmakta. Mesele geçen amazon sitesinden iadem 4 iş günü içinde yapıldı. Bence sitem etmek için erken davranmışsınız. Firmanın dediği gibi bekleyin, dediği süre içerisinde iade gerçekleşmezse o zaman şikayet var vs yazarsınız hocam.
Cihazı teslim almadım ki kargoya bile verilmedi neden sitem etmeyeyim cihaz elime ulaşsa tekrar geri yollasam neyse diyeceğimde.

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Neden sitem etmemeniz gerektiğini yukarıda belirttim.
Ben arçeliğe çamaşır makinesi iade ettim aynı gün hesabıma geri yatırdılar para kolay kazanılmıyor ben o ücretle işimi görmesi için ürün satın almışsam ve firmadan satın alırken parasını 3-5 gün sonra almıyorsa aynı şekilde iadeyi de en geç 1 gün içerisinde yapmalı bu firma ücret iadesi konusunda sabıkalı bir firma araştırma yaparsanız görürsünüz bu konuyu da insanlar dikkat etsin diye açtım.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ben arçeliğe çamaşır makinesi iade ettim aynı gün hesabıma geri yatırdılar para kolay kazanılmıyor ben o ücretle işimi görmesi için ürün satın almışsam ve firmadan satın alırken parasını 3-5 gün sonra almıyorsa aynı şekilde iadeyi de en geç 1 gün içerisinde yapmalı bu firma ücret iadesi konusunda sabıkalı bir firma araştırma yaparsanız görürsünüz bu konuyu da insanlar dikkat etsin diye açtım.
Keşke araştırıp alışveriş yapsaydınız. Yenilenmiş cihaz neydi, ne kadardı peki? Apple mı aldınız?

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
3-5 gün ise yine iyi. 1 ay alamayanlara göre.
Bankaya harcama itirazında bulunun en kolayı o.
Yenilenmiş cep telefonu gibi ürünleri dükkandan almanız daha mantıklı olur en azından görüp deneyerek alırsınız.
3-5 gün olarak söyleyip 2-3 hafta parasını geri iade etmedikleri kişiler var.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arçelik den bahsediyoruz. Bu nedenle normal diyebiliriz, hepsiburadadan ürün sipariş ettim sonra onay gelmeden iptal ettim 3. Gün sonu para hesaba geçmişti.
Satıcı, firma, aracı, her türlü fark ediyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
3-5 gün olarak söyleyip 2-3 hafta parasını geri iade etmedikleri kişiler var.
Ama bu sadece onlara özgü değilz hangi markanın o konuda şikayetine bakarsanız hepsinde aynı şikayetleri görebilirsiniz. Misal Sony çok öneririz sağlam güzel deriz. Adam alır sonra pat bı arıza, ardından buraya gelir hani iyidi aynı şikayetten yüzlerce var der.
Turkcell en çok çekim alanına sahip diye bikiriz ama gir sikayeter binlerce çekmeme şikayeti görürsün.
İşin özeti neyi görmek istersen ona bakmış olursun.

Geri
Üst Alt