Oyunu yüklerken seçmen gerekebilir.
Ya da oyunun ayarlar menüsünü kurcalaman gerek.
Language kısmı varsa orayı değiştirmelisin.
Oynadığım bir oyun değil, o yüzden net bir şey diyemiyorum.
net araştır dil yaması varsa dosya dizinine yamayı koyarsan TR dil seçenekte gözükür.hepsine baktım zaten hocam hiçbir sıkıntı yok ama dil değiştirme kısmında türkçe çıkmıyor
Oyunun orijinalinde var ama sanırım sorun olmuş.net araştır dil yaması varsa dosya dizinine yamayı koyarsan TR dil seçenekte gözükür.
Dosya doğrulaması denediniz mi?hepsine baktım zaten hocam hiçbir sıkıntı yok ama dil değiştirme kısmında türkçe çıkmıyor
denedim hocam şuanda güncelleme gelmiş yapıyorum bakalım belki eklenmişltirDosya doğrulaması denediniz mi?
Hadi inşallah , gençliğimde ne oynamıştım ,tabii böyle değildi bizim zamanımızda (Türkçeye çevirdiğim araba oyunu geldi aklıma,yıl 80lerin sonu amiga500 ile )denedim hocam şuanda güncelleme gelmiş yapıyorum bakalım belki eklenmişltir
kahreden haber geldi hocam yine gelmemiş :(Hadi inşallah , gençliğimde ne oynamıştım ,tabii böyle değildi bizim zamanımızda (Türkçeye çevirdiğim araba oyunu geldi aklıma,yıl 80lerin sonu amiga500 ile )
dil dosyasını kendin at.kahreden haber geldi hocam yine gelmemiş :(
En çok takıldığım konudur TR dosyası.Yazmadığım yer kalmadı yıllardır ,hatta en son biliyorsun openatv forumundan banlandım iyi midil dosyasını kendin at.
kanka buldun mu dil dosyasıEn çok takıldığım konudur TR dosyası Yazmadığım yer kalmadı yıllardır ,hatta en son biliyorsun openatv forumundan banlandım iyi mi
Sorma kanka bulduğum dosya pc'mi çökerttikanka buldun mu dil dosyası