Elinize sağlık, kurulum kılavuzunu paylaşmayı düşünüyor musunuz.?
Eksikleri ve bazı sorunları var. Onları çözdükten sonra rehberini vs. paylaşacağım inşaAllah.Eline sağlık, daha önce ilgilendiğim bir konuydu ama peşini bırakmıştım Bu arada 2018 yılından beri üyemizmişsin ,5 mesaj yazmışsın 5.ci de bombayı patlatmışsın ama yine ortadan kaybolmuşsun, nasıl yaptın ne yol izledin ,nerden ne indirdin ,nasıl telefona yükledin v.s bunlar ne zaman gelir forumumuza Benim gibi meraklı çok biliyorsun
Bir ihtimal çözünürlükle alakalıdır veya tabiri caiz ise panelle veya en kötüsü donanımla,ama hadi bakalım ben şahsen 4 gözle bekliyorumEksikleri ve bazı sorunları var. Onları çözdükten sonra rehberini vs. paylaşacağım inşaAllah.
Paylaşabileceğiniz ve bilgimiz dahilinde yardımcı olabileceğimiz problemler varsa dilerseniz birlikte üzerinde çalışmış olalım.Eksikleri ve bazı sorunları var. Onları çözdükten sonra rehberini vs. paylaşacağım inşaAllah.
Elinizde Venus 5000'in 2/16 modeli haricinde Snapdragon 210 ya da Snapdragon 212 kullanan bir cihaz varsa test etmenizi isterim.Paylaşabileceğiniz ve bilgimiz dahilinde yardımcı olabileceğimiz problemler varsa dilerseniz birlikte üzerinde çalışmış olalım.
sabırsızlıkla son halini bekliyorum elinize sağlık güzel bir çalışmaEksikleri ve bazı sorunları var. Onları çözdükten sonra rehberini vs. paylaşacağım inşaAllah.
Ölüyü diriltme diye buna denireMMC (Samsung QE13MB) (dahili depolama birimi) üzerinden de Windows çalıştırmayı başardım Elhamdülillah. Bundan sonraki hedef, Windows RT 8.1 ve Windows 10 Enterprise: