Düğün İçin Beyaz Eşya (Tayinci Memur)

T Çevrimdışı

TaLuT

Yeni Üye
16 Ara 2018
7
35
Hayırlısıyla bir kaç ay sonra düğün yapacağım arkadaşlar. Herşey pahalı ve bir çok ürün mevcut piyasada. Körü körüne gidip birşeyler almak yerine, bilgi sahibi olan arkadaşlardan abilerden bilgi almak istiyorum.
Buzdolabı + Çamaşır Makinesi + Bulaşık Makinesi+ Fırın
Yaklaşık bütçem 50bin TL olacak.

Tayinci bir memurun, sabit bir şehirde olmayacağım için 3-5 yılda bir taşınacak gibi eşyalar.
Eşyaları alacağım yer Edirne olacak.
Fikirlerinizi için şimdiden teşekkürler.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
abd'de olsak, söz ettiğiniz pek çok ürün, mesela kiraladığınız evin içinde hazır oluyor. her taşınmada makine sök, gittiğin yerde tak vs. vs. olmuyor. ama bizde göçebelik şartları ağır.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Öncelikle merhaba,hayırlısı olsun.Benim naçizane önerim madem tayin işi ve taşınma devam edecek,servisi ve yedek parçası kolay bulunan yerli markaların, ihtiyacınıza uygun modellerinden seçmek olurdu.Size şimdiden kolay gelsin.:ok :bye

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
Allah yardımcınız olsun zor gerçekten. Taşınma sırasında eşyalar çok hasar görüyor, hasar görmese bile hırpalanıyor. Hele de mobilyalar.

Beyaz eşya konusunda 2014'de aldığım Profilo buzdolabı ve bulaşık makinelerinden çok memnunuz, hiçbir sıkıntısını görmedik. Çamaşır makinesi de 2013 Bosch. Aynı şekilde onda da sıkıntı yaşamadık. Yaşadığım yerde Profilo, Bosch yetkili servisi iyi ve sorun yaşamadığım için ankastre takımını da 2021'de Profilo tercih ettim.

T Çevrimdışı

TaLuT

Yeni Üye
16 Ara 2018
7
35
Öncelikle merhaba,hayırlısı olsun.Benim naçizane önerim madem tayin işi ve taşınma devam edecek,servisi ve yedek parçası kolay bulunan yerli markaların, ihtiyacınıza uygun modellerinden seçmek olurdu.Size şimdiden kolay gelsin.:ok :bye
Çok teşekkürler. Aynen, kolay bulunan bir servis. Bilindik markalar olacak doğal olarak 🙂

Allah yardımcınız olsun zor gerçekten. Taşınma sırasında eşyalar çok hasar görüyor, hasar görmese bile hırpalanıyor. Hele de mobilyalar.

Beyaz eşya konusunda 2014'de aldığım Profilo buzdolabı ve bulaşık makinelerinden çok memnunuz, hiçbir sıkıntısını görmedik. Çamaşır makinesi de 2013 Bosch. Aynı şekilde onda da sıkıntı yaşamadık. Yaşadığım yerde Profilo, Bosch yetkili servisi iyi ve sorun yaşamadığım için ankastre takımını da 2021'de Profilo tercih ettim.
Amin Allah razı olsun. Eskilerin malları çok sağlamdı. Şimdi sanki hepsi birbirine yakın oldu. Ondan da kararsızlık, malum hiçbirşey ucuz değil. Almışken hem sağlam hem uygun olsun istiyor insan. Sabit olsam, yollarda eşyanın dağılmayacağını bilsem. Seçme şansı daha kolay olurdu 🙂

Geri
Üst Alt