U
umut101010
Aktif Üye
- 23 Eyl 2020
- 127
- 32
Merhaba arkadaşlar. Bugün hayatımda hiç olmadığı kadar ilginç ve rezil bir durumla karşılaştım. Dsmart isimli rezil firma tüketiciyi mağdur etmeye yemin etmiş gibi duruyor. Biliyorsunuz bu ssport kanalları gittikten sonra bende taahüt sürem bittiği için 14.09.2022 tarihinde iptal talebi verdim ve yayınlarım kesildi 21.09.2022 tarihinde ise iptal işlemim tamamlandı. 22.09.2022 tarihinde ise modül cihazımı evrak karşılığı D-Smart'a teslim ettim ve hiçbir ilgim kalmadı DSmart firması ile ancak bugün tarafıma iletilen faturada 14.09-30.09 ve 01.10-31.10 yani 14 Eylül sonrası ve ekim ayı faturaları yer almakta müşteri hizmetlerini aradığım da Kader ismindeki hanımefendi hiçbir açıklama yapmadığı gibi dalga geçer gibi sesini yükselterek ödeme yapmam gerektiğini anlatıp eylülde iptal de etsem ekimin faturasının kesildiğini anlattı bende tekrar arayarak ses kaydı yapacağımı söyledim ama ilgili birime ilettiklerini benim faturayı ödeyeceğimi söyleyip durdular. Hakem heyetine gitsem evet ücreti alırım ancak bunlar deli dumrul gibi olmuş ne kanıun ne yasa tanımıyorlar bu firmadan uzak kalmakta fayda var.