Sevgili trkkrsy ,farklı yazılım,cihazın boot dosyasına zarar vermiştir ,boot dosya olmadan yüklenmez usb ile ,bunun sebebi cihazın farklı yazılımda kalması ,ancak rs232 ile atılabilir yazılımdönemiyorum derken,
- cihaz açılmıyor mu?
- açılıyor da yazılımı mı beğenmediniz?
rs232 yeri yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
simdi buyazilim üzerinde vision amigo 4
İçeriden de mi yok ,pin gibi ,gerçi çok anlamam ama merak ettim
yok bulamadim ben biraz anliyorum
işte demek istediğim buydu sevgili M memoli1478bildiğin jtag yapan biri varsa götür sadece yazılım atacak
ama şunu deneyebilirsin çoğu cihazda dışarıya com çıkartmıyorlar artık yani cihaz içinde yuvası var
sadece o yuvaya uyumlu rs232 bulman gerek oda çok kolay bulunur elektronikçiye git cihazı aç
eski cihazlarda rs232 var eklemeli 3 delikli jak gibi mutlaka uyacaktır onu al ve loader ile yükle
Elbette sevgili aydin22,mutlaka yaparsın ,gözden kaçmış olabilir anlamında yazdım ben ,bazen bakıyoruz ama göremiyoruz ,en iyisi kapağı söküp okunaklı şekilde üstten güzel bir foto çekip burada yayınlaman ,belki yardımcı olunur o şekildeyerini bulamadim yoksa bende yabarim cok cihaz oyle yükledim tx rx gnt yerini
Dreamstar tribün 4k olan modellerde rs232 çıkışını kaldırmışlar. Normal tribünlerde arka panelde av çıkışı ve 3,5mm rs232 çıkışı var, 4k olan modelde ise av çıkışı ve SPDIF çıkışı var sadece.Elbette sevgili aydin22,mutlaka yaparsın ,gözden kaçmış olabilir anlamında yazdım ben ,bazen bakıyoruz ama göremiyoruz ,en iyisi kapağı söküp okunaklı şekilde üstten güzel bir foto çekip burada yayınlaman ,belki yardımcı olunur o şekilde