Deneyim 🔥🔥 Dreamstar Nova 2 - S905X5M - 2/32 Lisanslı - Özel İnceleme 🔥🔥

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,483
Merhaba arkadaşlar Dreamstar'ın yeni çıkardığı Nova 2 cihazının incelemesi YAKINDA bu başlıkta paylaşılacak 🙂

Nova 2 şuanda Trendyol ve Hepsiburada sitelerinde 2499 TL'den satışta. Her iki sitedede geçerli olan KONTRA400 koduyla 400 TL indirimle 2099 TL'den alabilirsiniz 👍 Ayrıca 1 senelik TV Plus üyeliğide hediye 🙂

Cihaz Özellikleri

Dreamstar Nova 2

Üretici: Sei Robotics
Model: SEID00BDS (HPH)
İşlemci: Amlogic S905X5M Quad-core 2.5 GHz (ARM Cortex-A55)
GPU: Mali G310 V2
RAM: 2GB DDR4
Depolama: 32GB
Sistem: Android 14 GTV
Video Çıkışı: HDMI 2.1
Wifi: 2.4ghz/5ghz
Bluetooth: BT 5.2
USB: 1x 2.0 - 1x usb c - 1x usb c power
Video: HDR – HDR10, HDR, HLG ( AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)
Audio: Optical S/PDIF, AV, digital audio via HDMI;Codec – AAC & HE-AAC; Dolby Digital & Dolby Digital Plus & MS12; Dolby Atmos, DTS HD
Micro SD: Var
Ethernet: Var
Google Sertifika: Var
Netflix Sertifika: Var

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
288
37
İçini açıp incelemeni de sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. Bakalım işçilik falan nasıl. Next start pro dan iyidir diye düşünüyorum özellikle wifi anteni anlamında

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,483
İçini açıp incelemeni de sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. Bakalım işçilik falan nasıl. Next start pro dan iyidir diye düşünüyorum özellikle wifi anteni anlamında
İçinide tabiki açacağım, kağıt üzerinde güzel görünüyor. İndirim kodu ve TV+ hediyesi ile çokta uyguna alınabiliyor. Bakalım artılarını, eksilerini herşeyine bakacağım 👍

A Çevrimdışı

Adnan008

Yeni Üye
6 Kas 2025
1
29
İçinide tabiki açacağım, kağıt üzerinde güzel görünüyor. İndirim kodu ve TV+ hediyesi ile çokta uyguna alınabiliyor. Bakalım artılarını, eksilerini herşeyine bakacağım 👍
28inde nova elime geçmişti, 3ünde nova 2nin çıktığını görünce iade ettim bugün iade kargo ulaşıp onaylanınca hemen indirim koduyla nova 2 sipariş geçtim, ve böylece nova'dan da 50 lira ucuza geldi :mutlu, acaba nova ile karşılaştırma gibi birşey de olacak mı? internette okuduğum kadarıyla kumandanın daha düşük olmasına bazı eleştiriler gelmiş, novadan önce hiç tv box hiç kullanmadım, kumanda bu kadar önemli mi? Benim için daha önemli olan h.266 olmaması, gerçi günümüzde henüz kullanan herhangi bir servis yok ama ileriye dönüklülüğü azaltan birşey. umarım dreamstar nova'ya yaptığı gibi buna da uzun süre güncelleme verir.

Geri
Üst Alt