Üstat kullanmak isteyenlerede link ekleyerek bu şansı vermek istemezmisiniz?
Sevgili akume,yıllar önce bir navigasyon forumunda yayınlıyordum tüm yaptıklarımı ,hatta rusların hazırladığı raster harita yapma programını TR çevirip yayınlamıştım ,ve hatta bir ara yarattığım "takım yol renkleri" neredeyse hit olmuştu ,mesela ,sarı_kırmızı ,sarı_lacivert , siyah_beyaz,bordo_mavi yol renkleri gibi,bu yaptıklarım da dahil olmak üzere ,tamamını yayınlamıştım ,o zamanlar birileri rahatsız olmuş ,beni forumdan attırmadıkları kalmıştı ,bende kendim ayrılmıştım
Bu arada TTS sesi için sevgili "excalibur" nikli dostuma teşekkür ederim bu sayede adını anmış olayım ,çünkü ilk yapan ve yayınlayan kendisidir,hatta kendi kızının ismidir ilk "Merve-TTS ses"
Bazı durumlardan ötürü bu konularda biraz içe kapattım kendimi ,ama bir ara belli olmaz ,yayınlarım ,gerçi benim telefon GM DII ve vestel Venüs(5.5) ,ikisinde de çalışıyor ,bu arada daha önce de belirtmiştim ,venüs bizde navigasyon olarak çalışıyor ,ama tabii GM de hat olduğundan uzun yollarda onu kullanıyorum,malum telefon var ,bir de sms yapmıştım ,"ben buradayım" diye sms atıyordu
fakat arada sırada göndermiyordu ,kenarda duruyor yazılım hala