Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
buna ait güncellermeleri bulamadım yardımcı olursanız memnun kalırım
Alttaki in güncelleme ile pek bı değişiklik yok ona yazılım pek onermeyiz.
buna ait güncellermeleri bulamadım yardımcı olursanız memnun kalırım
@Bahadır28, B Bahadır28, TEKNOwest
Çözüldü ama hala aynıAlttaki in güncelleme ile pek bı değişiklik yok ona yazılım pek onermeyiz.
Üsteki çözüldü mu
Taşıdım.Hatalı yerde açılmış bir konu
En iyi seviyeden kastınız neydi ?Çözüldü ama hala aynı
En güncel sürüm muhtemelen.En iyi seviyeden kastınız neydi ?
Versiyon değişir diye bekledim ama olmadıEn iyi seviyeden kastınız neydi ?
AynenEn güncel sürüm muhtemelen.
Çalışıyorsa, bir sorun yoksa kurcalamayın.Versiyon değişir diye bekledim ama olmadı
Aynen
Güncelleme sonrası mi aynı versiyon?Versiyon değişir diye bekledim ama olmadı
Aynen
Herhangi bir değişim olmadı kasma devam ediyorGüncelleme sonrası mi aynı versiyon?
Biraz detay verin yardımcı olmaya çalışalım
Şu anki menünün resmini eklermisinizHerhangi bir değişim olmadı kasma devam ediyor