Vavvv ,bu ne fiyat böyle ,rulmanlı kendim yaparım sehpayı,cam olmayı versin,sunta iş görürSehpaya asabilirsin ben 49UHL650 yi SONORUS cam sehpaya monte ettim. Astığım bölüm mafsallı yani dönebiliyor.
Sehpa sabit, tv yi istediğin yere çevir.
Aşağıya sadece örnek olsun diye bir link ekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Allahtan üye olunca 20 TL indirim yapıyorlarVavvv ,bu ne fiyat böyle ,rulmanlı kendim yaparım sehpayı,cam olmayı versin,sunta iş görür
1000 tl imiş de 500 küsüre indirmişler iyimiAllahtan üye olunca 20 TL indirim yapıyorlar
Şimdi Adem Helvacı hocam diyecek bir link attık örnek bisürü riv riv riv yaptınız
Sehpaya asabilirsin ben 49UHL650 yi SONORUS cam sehpaya monte ettim. Astığım bölüm mafsallı yani dönebiliyor.
Sehpa sabit, tv yi istediğin yere çevir.
Aşağıya sadece örnek olsun diye bir link ekliyorum.
Sevgili adem de cevap verir ama ben fikrimi yazayım ,bu olmaz çünkü tvler geniş, üzerinde durmaz,oynarEvet Adem hocam bunlara da bakıyorum ancak biraz pahalı gibiler sanki :(
Bir de döner tv altlığı diye şöyle bir şey çıkıyor, bunu nasıl nereye monte ediyoruz fikriniz var mı acaba?
Önüme ilk gelen linki ekledim, sonra fiyatı görünce bilerek ön bilgi yazdım zatenAllahtan üye olunca 20 TL indirim yapıyorlar
Şimdi Adem Helvacı hocam diyecek bir link attık örnek bisürü riv riv riv yaptınız
Aman abi, bildiğim zımbırlar bunlar, Tüplü tv zamanında iki tane 18mm mdf arasına koyar satarlardı eyvallah ama günümüzde çok emniyetsiz.Evet Adem hocam bunlara da bakıyorum ancak biraz pahalı gibiler sanki :(
Bir de döner tv altlığı diye şöyle bir şey çıkıyor, bunu nasıl nereye monte ediyoruz fikriniz var mı acaba?