Dönebilen tv aparatı var mı?

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Arkadaşlar 49UHL650 aldım henüz kurulmadı ancak tvnin dönebilmesi gerek. Bunu nasıl sağlayabilirim fikri olan var mı? Tvyi duvara astırmayacağım sehpa vs gibi dönebilen bir şey nereden bulabilirim?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sehpaya asabilirsin ben 49UHL650 yi SONORUS cam sehpaya monte ettim. Astığım bölüm mafsallı yani dönebiliyor.

Sehpa sabit, tv yi istediğin yere çevir.

Aşağıya sadece örnek olsun diye bir link ekliyorum.

Vavvv ,bu ne fiyat böyle ,rulmanlı kendim yaparım sehpayı,cam olmayı versin,sunta iş görür :hihi

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Sehpaya asabilirsin ben 49UHL650 yi SONORUS cam sehpaya monte ettim. Astığım bölüm mafsallı yani dönebiliyor.

Sehpa sabit, tv yi istediğin yere çevir.

Aşağıya sadece örnek olsun diye bir link ekliyorum.

Evet Adem hocam bunlara da bakıyorum ancak biraz pahalı gibiler sanki :(

Bir de döner tv altlığı diye şöyle bir şey çıkıyor, bunu nasıl nereye monte ediyoruz fikriniz var mı acaba?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Bir de döner tv altlığı diye şöyle bir şey çıkıyor, bunu nasıl nereye monte ediyoruz fikriniz var mı acaba?
Sevgili adem de cevap verir ama ben fikrimi yazayım ,bu olmaz çünkü tvler geniş, üzerinde durmaz,oynar :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Aman abi, bildiğim zımbırlar bunlar, Tüplü tv zamanında iki tane 18mm mdf arasına koyar satarlardı eyvallah ama günümüzde çok emniyetsiz.

Geri
Üst Alt