tv nin nesi vardır. Açıyorum 15 dk da kendine geliyo.
Açılışta görüntü yok. 5-10 dk sonra kendıne gelmeye başlıyo. Donup donup geliyor görüntü
Ado
Valla o soyledıgın kabloları bılmem anlmam nedir nerdedirkanser sararken televizyonunu her hücresine işlemeye devam ediyor
İşin espirisi sanki ilk videoda panelde parazitlenme var, yorumla bilgi alacaksan panelde veya lvds kablosunda sorun olabilir. Ama 2. video da dahada faklı, eğer sürekli bu oyunu oynuyorsan daha yeni bu sorun oluştuysa ana kart (yazılımda) olabilir.
daha prof yorumları ile @Ado başkanı bekliyoruz.
Cimcimem sabah kalkar kalkmaz konsre başlar her sabah okul öncesiTebrk ediyorum, Nurtopu gibi bir paneliniz oldu
Ben arka planda şarkı söyleyen cimcimeye odaklandığım için ne olduğunu anlayamadım
Evet bu iki kısa videodan %100 teşhis koymak doğru olmaz lakin görsel olarak belirtiler hücrelerin sürüm sorunu yaşadığını ortaya koyuyor. BU konu hücrenin kendisinden kaynaklanmaz genellikle sürücü kartlardan kaynaklanır ancak pek müdahale edilen bölümler değildir.
Sistemin nasıl dizayn edildiğini bilmiyoruz, Tcon Ctrl Borad Buffer hangi mantıkla ilerlenmiş bilemiyoruz o nedenle tam teşhiş şu koşullarda bence mümkün değil.
''Ölecek mi tohtor?'' derseniz, ''Kendisiyle sık sık zaman geçirin zira son birliktelikleriniz olabilir'' diyebilirim
Valla o soyledıgın kabloları bılmem anlmam nedir nerdedir
Oyunla ilgili değil sorun. Oyunda donmaları gostermek için koydum. Tv nin geneli o şekilde. Açılışta sıyah ekran sonra donmalar oluyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cimcimem sabah kalkar kalkmaz konsre başlar her sabah okul öncesi
Yani bu işlem 1 senedir var desem yeridir. O yuzdende JVC tv yi almıştım.
Kendisiyle sık sık vakıt geciremiyorum. Akşamları fırsat bulursam ancak
Dediğim gibi tv yi ilk açıtığımda 15 dk görüntü yok. Sonra kendı kendıne açılmaya başlıyor. Donmalar oluşuyo 20 dk sonra normale dönüyor
Önce normal sonra arızalanan da enteresanmışBenim Eski şirket ofisimde kullandığım bir adet 39'' ve şu an halen arka depoda duran, arasıra bazı testlerde kullandığım 32'' tv de de aynı durum söz konusudur.
İkilemeli görüntüler, takılmalı ilerlemele, üst üste binen görseller sonrası 20-30 dakika sonra normale dönüyor.
Bir de bende bir tane daha 32'' var o ise tam tersi. Önce normal başlayıp 10 dakika sonra bu semptomları gösteriyor.
Temel sonuç, Hepsi panel arızası
Temel olarak yok abim, lakin şu panel onarım merkezini ziyarete gittiğimde bunu da görüşeceğim kendileri ile. Ve hatta giderken yanımda, üzerinde deneme yapabilmeleri için TV götüreceğimÖnce normal sonra arızalanan da enteresanmış
Peki bunun bi çözümü var mıdır abi?
Yoksa boyle ite kaka ( yanlış anlaşılmasın burası ) idare edicezTemel olarak yok abim, lakin şu panel onarım merkezini ziyarete gittiğimde bunu da görüşeceğim kendileri ile. Ve hatta giderken yanımda, üzerinde deneme yapabilmeleri için TV götüreceğim
Yoksa boyle ite kaka ( yanlış anlaşılmasın burası ) idare edicez
Yakın olsaydı benım tvyi verirdim
Yoksa boyle ite kaka ( yanlış anlaşılmasın burası ) idare edicez
Yakın olsaydı benım tvyi verirdim
Hahaha. Bende şaka yapmıştımSenin TV deneme tahtası deeel
Kara Murat Benemmmmm
İzleyip bizde görelimBu güne kadarki şahsi düşüncem, Yapılan işin, ürkütülen kurbağaya değmeyeceği yöndeydi. Bakalım Görüşmelerimden sonra fikrim değişecek mi
Hahaha. Bende şaka yapmıştım
Normal şartlarda benim o tvyi masaya yatırıp söküp kurcalamam lazımdı ( çocukluktan beridir elektronik ne varsa bi söker bakarım içine ne var ne yok diye) nası sökemedim ben şimdi kendıme hayret ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İzleyip bizde görelim
Severek takip ediyoruz
Oww harika olur vallahi.Açarız bir canlı yayın yeter ki siz isteyin
(Ciddiyim)