Doktor ölecek mi :)

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
tv nin nesi vardır. Açıyorum 15 dk da kendine geliyo.
Açılışta görüntü yok. 5-10 dk sonra kendıne gelmeye başlıyo. Donup donup geliyor görüntü

Adem Helvacı Ado

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
tv nin nesi vardır. Açıyorum 15 dk da kendine geliyo.
Açılışta görüntü yok. 5-10 dk sonra kendıne gelmeye başlıyo. Donup donup geliyor görüntü

Adem Helvacı Ado

kanser sararken televizyonunu her hücresine işlemeye devam ediyor :hihi
İşin espirisi sanki ilk videoda panelde parazitlenme var, yorumla bilgi alacaksan panelde veya lvds kablosunda sorun olabilir. Ama 2. video da dahada faklı, eğer sürekli bu oyunu oynuyorsan daha yeni bu sorun oluştuysa ana kart (yazılımda) olabilir.
daha prof yorumları ile @Ado başkanı bekliyoruz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tebrk ediyorum, Nurtopu gibi bir paneliniz oldu :kiskis

Ben arka planda şarkı söyleyen cimcimeye odaklandığım için ne olduğunu anlayamadım :kop

Evet bu iki kısa videodan %100 teşhis koymak doğru olmaz lakin görsel olarak belirtiler hücrelerin sürüm sorunu yaşadığını ortaya koyuyor. BU konu hücrenin kendisinden kaynaklanmaz genellikle sürücü kartlardan kaynaklanır ancak pek müdahale edilen bölümler değildir.

Sistemin nasıl dizayn edildiğini bilmiyoruz, Tcon Ctrl Borad Buffer hangi mantıkla ilerlenmiş bilemiyoruz o nedenle tam teşhiş şu koşullarda bence mümkün değil.

''Ölecek mi tohtor?'' derseniz, ''Kendisiyle sık sık zaman geçirin zira son birliktelikleriniz olabilir'' diyebilirim :alala

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
kanser sararken televizyonunu her hücresine işlemeye devam ediyor :hihi
İşin espirisi sanki ilk videoda panelde parazitlenme var, yorumla bilgi alacaksan panelde veya lvds kablosunda sorun olabilir. Ama 2. video da dahada faklı, eğer sürekli bu oyunu oynuyorsan daha yeni bu sorun oluştuysa ana kart (yazılımda) olabilir.
daha prof yorumları ile @Ado başkanı bekliyoruz.
Valla o soyledıgın kabloları bılmem anlmam nedir nerdedir :hihi
Oyunla ilgili değil sorun. Oyunda donmaları gostermek için koydum. Tv nin geneli o şekilde. Açılışta sıyah ekran sonra donmalar oluyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tebrk ediyorum, Nurtopu gibi bir paneliniz oldu :kiskis

Ben arka planda şarkı söyleyen cimcimeye odaklandığım için ne olduğunu anlayamadım :kop

Evet bu iki kısa videodan %100 teşhis koymak doğru olmaz lakin görsel olarak belirtiler hücrelerin sürüm sorunu yaşadığını ortaya koyuyor. BU konu hücrenin kendisinden kaynaklanmaz genellikle sürücü kartlardan kaynaklanır ancak pek müdahale edilen bölümler değildir.

Sistemin nasıl dizayn edildiğini bilmiyoruz, Tcon Ctrl Borad Buffer hangi mantıkla ilerlenmiş bilemiyoruz o nedenle tam teşhiş şu koşullarda bence mümkün değil.

''Ölecek mi tohtor?'' derseniz, ''Kendisiyle sık sık zaman geçirin zira son birliktelikleriniz olabilir'' diyebilirim :alala
Cimcimem sabah kalkar kalkmaz konsre başlar her sabah okul öncesi:yeah

Yani bu işlem 1 senedir var desem yeridir. O yuzdende JVC tv yi almıştım.
Kendisiyle sık sık vakıt geciremiyorum. Akşamları fırsat bulursam ancak:gul

Dediğim gibi tv yi ilk açıtığımda 15 dk görüntü yok. Sonra kendı kendıne açılmaya başlıyor. Donmalar oluşuyo 20 dk sonra normale dönüyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Valla o soyledıgın kabloları bılmem anlmam nedir nerdedir :hihi
Oyunla ilgili değil sorun. Oyunda donmaları gostermek için koydum. Tv nin geneli o şekilde. Açılışta sıyah ekran sonra donmalar oluyo

Cimcimem sabah kalkar kalkmaz konsre başlar her sabah okul öncesi:yeah

Yani bu işlem 1 senedir var desem yeridir. O yuzdende JVC tv yi almıştım.
Kendisiyle sık sık vakıt geciremiyorum. Akşamları fırsat bulursam ancak:gul

Dediğim gibi tv yi ilk açıtığımda 15 dk görüntü yok. Sonra kendı kendıne açılmaya başlıyor. Donmalar oluşuyo 20 dk sonra normale dönüyor

Benim Eski şirket ofisimde kullandığım bir adet 39'' ve şu an halen arka depoda duran, arasıra bazı testlerde kullandığım 32'' tv de de aynı durum söz konusudur.

İkilemeli görüntüler, takılmalı ilerlemele, üst üste binen görseller sonrası 20-30 dakika sonra normale dönüyor.

Bir de bende bir tane daha 32'' var o ise tam tersi. Önce normal başlayıp 10 dakika sonra bu semptomları gösteriyor.

Temel sonuç, Hepsi panel arızası :kiskis

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Benim Eski şirket ofisimde kullandığım bir adet 39'' ve şu an halen arka depoda duran, arasıra bazı testlerde kullandığım 32'' tv de de aynı durum söz konusudur.

İkilemeli görüntüler, takılmalı ilerlemele, üst üste binen görseller sonrası 20-30 dakika sonra normale dönüyor.

Bir de bende bir tane daha 32'' var o ise tam tersi. Önce normal başlayıp 10 dakika sonra bu semptomları gösteriyor.

Temel sonuç, Hepsi panel arızası :kiskis
Önce normal sonra arızalanan da enteresanmış:hihi

Peki bunun bi çözümü var mıdır abi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Önce normal sonra arızalanan da enteresanmış:hihi

Peki bunun bi çözümü var mıdır abi?
Temel olarak yok abim, lakin şu panel onarım merkezini ziyarete gittiğimde bunu da görüşeceğim kendileri ile. Ve hatta giderken yanımda, üzerinde deneme yapabilmeleri için TV götüreceğim :ok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Temel olarak yok abim, lakin şu panel onarım merkezini ziyarete gittiğimde bunu da görüşeceğim kendileri ile. Ve hatta giderken yanımda, üzerinde deneme yapabilmeleri için TV götüreceğim :ok
Yoksa boyle ite kaka ( yanlış anlaşılmasın burası :deli1) idare edicez
Yakın olsaydı benım tvyi verirdim:hihi

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Senin TV deneme tahtası deeel :kiskis

Kara Murat Benemmmmm :kop
Hahaha. Bende şaka yapmıştım :nanik
Normal şartlarda benim o tvyi masaya yatırıp söküp kurcalamam lazımdı ( çocukluktan beridir elektronik ne varsa bi söker bakarım içine ne var ne yok diye:yeah) nası sökemedim ben şimdi kendıme hayret ettim:alala

Bu güne kadarki şahsi düşüncem, Yapılan işin, ürkütülen kurbağaya değmeyeceği yöndeydi. Bakalım Görüşmelerimden sonra fikrim değişecek mi :ok
İzleyip bizde görelim
Severek takip ediyoruz:kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hahaha. Bende şaka yapmıştım :nanik
Normal şartlarda benim o tvyi masaya yatırıp söküp kurcalamam lazımdı ( çocukluktan beridir elektronik ne varsa bi söker bakarım içine ne var ne yok diye:yeah) nası sökemedim ben şimdi kendıme hayret ettim:alala

İzleyip bizde görelim
Severek takip ediyoruz:kiskis

Açarız bir canlı yayın yeter ki siz isteyin :kiskis

(Ciddiyim)

Geri
Üst Alt