T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Disney + üyeliğini herkes iptal etmeli ırkçılık yapıyorlar resmen..
Kaynak: cumhuriyet.com.tr
Ermeni lobisi istemiyormuş Başkan bize hakaret bu.Yapım disneye ait ve Fox ücretsiz yayınlayacak.
Acaba neden böyle bir karar aldılar.
Türk yapımlarını çıkartma kararı almasa bu yapılanı jest olarak görebilirdik böyle olunca altında iyi niyet aramak olmaz Disneyde'de olsun niye yok ..ben olaya ter tarafdanmi bakiyorum? disney gibi parali bir platformda olmasi yerine eger objektif bir anlatim ve gercekler üzerine yazilmis bir senaryoya sahipse ücretsiz olarak bütün kanallarda yayinlanmasi bence daha iyidir daha cok kisiye ulasilir Atatürk daha cok kisiye anlatilir
olayin detaylarini bilmiyorum fakat disneyde yayinlanirsa baska yerde yayinlanma imkani olmaz onlar kötülük yaparken iyilik yapmis oluyor benceTürk yapımlarını çıkartma kararı almasa bu yapılanı jest olarak görebilirdik böyle olunca altında iyi niyet aramak olmaz Disneyde'de olsun niye yok ..
Konu Atatürk olmasa farklı yerde dahi yayınlanmazdı ben olaya ücretli yada ücretsiz diye bakmıyorum yapılan bir saygısızlık var ne olursa olsun olayın özü bu..olayin detaylarini bilmiyorum fakat disneyde yayinlanirsa baska yerde yayinlanma imkani olmaz onlar kötülük yaparken iyilik yapmis oluyor bence
Bu ülkede ATATÜRK'Ü istemeyen sadece ermeniler mi.!Ermeni lobisi istemiyormuş Başkan bize hakaret bu.
Başkan o konuyu işlersek mevzulara doğru gider konu.Bu ülkede ATATÜRK'Ü istemeyen sadece ermeniler mi.!