S
samiellotr
Yeni Üye
- 17 Eyl 2023
- 1
- 26
Merhabalar, mutfağıma android bir tv almak istedim. Bimden kaptım geldim. Dijitsu 32DS10000. Wisdom Share denen illet ile o zaman karşılaştım.
Ayarları kısıtlı.İstediğin launcherı kuramıyorsun. Bende adb ile bağlandım. Mevcut Mars Launcher denen başlatıcısını devre dışı bıraktım.
Projectivy launcher kurmuştum. Android Erişebilirlik uygulamasını da kurup adb ile izinlerini hallettim. Launcher sorunum ortadan kalktı sandım.
Televizyonu tamamen kapatıp açtığımda Wisdom Share boot ekranında kaldı ve ilerlemedi. Sistem launcher üzerine kuruluymuş meğerse.
Anakartın yazılımlarını zor olsa da buldum. Ama boot edecek dosyaları yok içerisinde. Dijitsu sitesi ise kapalı.
Sonra aklıma geldi wayback machine ile yazılımlar sayfasının 2022 ön izlemesine gittim. Allahtan drive linkine yönlendirme yapmışlar. Benim gibi kurcalayıp yazılım arama derdinde olanlara linki bırakıyorum.
Harici yazılım adresi:
Ayarları kısıtlı.İstediğin launcherı kuramıyorsun. Bende adb ile bağlandım. Mevcut Mars Launcher denen başlatıcısını devre dışı bıraktım.
Projectivy launcher kurmuştum. Android Erişebilirlik uygulamasını da kurup adb ile izinlerini hallettim. Launcher sorunum ortadan kalktı sandım.
Televizyonu tamamen kapatıp açtığımda Wisdom Share boot ekranında kaldı ve ilerlemedi. Sistem launcher üzerine kuruluymuş meğerse.
Anakartın yazılımlarını zor olsa da buldum. Ama boot edecek dosyaları yok içerisinde. Dijitsu sitesi ise kapalı.
Sonra aklıma geldi wayback machine ile yazılımlar sayfasının 2022 ön izlemesine gittim. Allahtan drive linkine yönlendirme yapmışlar. Benim gibi kurcalayıp yazılım arama derdinde olanlara linki bırakıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-- Kaçırmayın silinmeden arşivleyin. Adamların sitesi gitmiş.Harici yazılım adresi:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/12bH6m6GzgUmMznx6XBitoJQn-tQu0Pso
YAZILIM YÜKLEME TALİMATI
Tüm modellerde yazılım atabilmek için;
Dosyayı rardan çıkarın ve boş bir usb bellek içine yükleyin. FAT32 biçimlendirmesi olması şart.
Daha sonra tvnin fişi çekili iken flash belleğinizi takın ve tvdeki stand by tuşuna
aynı anda basılı tutun.Basılı tutarken Tvnin fişini takın ve yaklaşık olarak
5-10 sn sonra ışık yanıp sönmeye başladığında yazılım başlamış olacaktır.
Yazılım tamamlandığında cihaz kendi kendine açılacaktır.
Kanal taratırken‘’Varsayılan tarama’’ seçin ve ekranın sağ tarafında bulunan
dyzec 1.0 olanı 1 yapın mutlaka. Daha sonra mavi tuşa bastığınızda 400-500 arası
kanal bulacaktır.
Tüm modellerde yazılım atabilmek için;
Dosyayı rardan çıkarın ve boş bir usb bellek içine yükleyin. FAT32 biçimlendirmesi olması şart.
Daha sonra tvnin fişi çekili iken flash belleğinizi takın ve tvdeki stand by tuşuna
aynı anda basılı tutun.Basılı tutarken Tvnin fişini takın ve yaklaşık olarak
5-10 sn sonra ışık yanıp sönmeye başladığında yazılım başlamış olacaktır.
Yazılım tamamlandığında cihaz kendi kendine açılacaktır.
Kanal taratırken‘’Varsayılan tarama’’ seçin ve ekranın sağ tarafında bulunan
dyzec 1.0 olanı 1 yapın mutlaka. Daha sonra mavi tuşa bastığınızda 400-500 arası
kanal bulacaktır.