Dijitsu Tv Playstore'dan indirdiğim Netflix girmiyor

M Çevrimdışı

mikaileren0

Yeni Üye
14 Kas 2023
1
28
Merhaba arkadaşlar. 55DS8500 model tv aldım almaz olaydım. Bir hevesle de Netflix üyeliği açtım görüntü kalitem iyi olsun dedim en iyi paketi aldım bir de. Her neyse televizyonun kendi netflix uygulaması var yani kendi mağazasından inen uygulama. Resmen rezalet 360p görüntü kalitesi veriyor çok kötü uygulaması var. Bende dedim bari play store üzerinden indireyim ordan indirdiğim netflix ile giriş yapmıyor kod: ui 800 diye bir hata veriyor. Biraz araştırdım ki dijitsunun google ile olan lisansları iptal olduğu için play store üzerinden inen hiç bir uygulamayı kullanamıyormuşum. Yani beş para etmez kendi mağazasına mahkumsunuz. Aldıkları para haramdır resmen dolandırıcılıktır. Kutusunda reklamında kocaman play store koyuyorlar ama kullanamıyorsunuz. Bu sorunu çözme şansım var mı? Pek sanmıyorum ama sormak istedim. Hem de bu marka televizyon alacaklar uzak dursun belki birileri görür de dolandırılmaz diye bu konuyu açmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Çare harici Box;

Ben Homatics Box R 4K Plus kullanıyorum, performansı gayet iyi.
Ben döviz kuru düşükken aldım, şimdi daha pahalı.

S905 X4 işlemcili L1 lisanslı bir kutu alın fazlasıyla işinizi görür.

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
243
36
Homatics e gerek yok aşırı pahalı. Netflix amaçlı izlenecekse mi stick 4k, dreamstar nova 4k gayet işinizi görür.

Geri
Üst Alt