Dijitsu Ds10000 Hazır Kanal Listesi Yükleme

S Çevrimdışı

Smh38

Yeni Üye
22 Eki 2024
7
29
Dijitsu Ds10000 Tv'ye hazır kanal listesi yüklemek istiyorum .Bunu nasıl yapabilirim ? Hangi hazır kanal listesi uyumludur ? Buraya nasıl ve hangi hazır kanal listesini yüklüyeceğimi atarsanız sevinirim .

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Vestel ve yan ürünlerine uygun kanal listesi var.

S Çevrimdışı

Smh38

Yeni Üye
22 Eki 2024
7
29
Vestel ve yan ürünlerine uygun kanal listesi var.
Dijitsu DS10000 marka ile uyumlu olna liste bu mu ? Buysa nasıl yükleyebiliriz ? Anlamadım birçok farklı şeyler yazılmışta kusura bakmayın .

By_Trol By_Trol ayrıca yukarda anlatıldığı gibi ayarda yok SatcoDx aramasıda yok. Ayrıca usb den kanal yükleme başarısız uyarısı veriyor.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,958
Dijitsu DS10000 marka ile uyumlu olna liste bu mu ? Buysa nasıl yükleyebiliriz ? Anlamadım birçok farklı şeyler yazılmışta kusura bakmayın .

By_Trol By_Trol ayrıca yukarda anlatıldığı gibi ayarda yok SatcoDx aramasıda yok. Ayrıca usb den kanal yükleme başarısız uyarısı veriyor.
Televizyonunuzda TKGS var mı? Varsa esnek veya kullanıcı moduna alarak rahatça düzenleyebilirsiniz.
Listeniz hem güncel frekanslara sahip olur hem de sizin listeniz bozulmaz.

Sizdeki Dijitsu sanırım Sunny, Axen gibi TV'lerin altyapısına sahip.
Onlarla uyumlu liste, sizin TV'ye de uyabilir.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Vestel ve yan ürünlerine ait olduğunu yazmıştım sizin tv ye uymaz.

S Çevrimdışı

Smh38

Yeni Üye
22 Eki 2024
7
29
Televizyonunuzda TKGS var mı? Varsa esnek veya kullanıcı moduna alarak rahatça düzenleyebilirsiniz.
Listeniz hem güncel frekanslara sahip olur hem de sizin listeniz bozulmaz.

Sizdeki Dijitsu sanırım Sunny, Axen gibi TV'lerin altyapısına sahip.
Onlarla uyumlu liste, sizin TV'ye de uyabilir.
Uydu arama yerinde tkgs var ama ne denli bilmiyorum . Benim arayüz felan onvo 32ov6000h modeline benziyor .Ben hazır kanal listesi olursa çabuk yüklerim diye .

Geri
Üst Alt