Dijitsu DS10000 marka ile uyumlu olna liste bu mu ? Buysa nasıl yükleyebiliriz ? Anlamadım birçok farklı şeyler yazılmışta kusura bakmayın .Vestel ve yan ürünlerine uygun kanal listesi var.
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Televizyonunuzda TKGS var mı? Varsa esnek veya kullanıcı moduna alarak rahatça düzenleyebilirsiniz.Dijitsu DS10000 marka ile uyumlu olna liste bu mu ? Buysa nasıl yükleyebiliriz ? Anlamadım birçok farklı şeyler yazılmışta kusura bakmayın .
By_Trol ayrıca yukarda anlatıldığı gibi ayarda yok SatcoDx aramasıda yok. Ayrıca usb den kanal yükleme başarısız uyarısı veriyor.
Vestel ve yan ürünlerine ait olduğunu yazmıştım sizin tv ye uymaz.Dijitsu DS10000 marka ile uyumlu olna liste bu mu ? Buysa nasıl yükleyebiliriz ? Anlamadım birçok farklı şeyler yazılmışta kusura bakmayın .
By_Trol ayrıca yukarda anlatıldığı gibi ayarda yok SatcoDx aramasıda yok. Ayrıca usb den kanal yükleme başarısız uyarısı veriyor.
Uydu arama yerinde tkgs var ama ne denli bilmiyorum . Benim arayüz felan onvo 32ov6000h modeline benziyor .Ben hazır kanal listesi olursa çabuk yüklerim diye .Televizyonunuzda TKGS var mı? Varsa esnek veya kullanıcı moduna alarak rahatça düzenleyebilirsiniz.
Listeniz hem güncel frekanslara sahip olur hem de sizin listeniz bozulmaz.
Sizdeki Dijitsu sanırım Sunny, Axen gibi TV'lerin altyapısına sahip.
Onlarla uyumlu liste, sizin TV'ye de uyabilir.
TKGS daha pratik olur düşüncesindeyim.Uydu arama yerinde tkgs var ama ne denli bilmiyorum . Benim arayüz felan onvo 32ov6000h modeline benziyor .Ben hazır kanal listesi olursa çabuk yüklerim diye .