Ucuz yollu bir buzdolabına ihtiyacım vardı. Çok fazla kriterim yoktu. Carrefour’da Midea üretimi dijitsu dolabı görünce alasım geldi. Dış kaplama inox çelik. İç plastikler yerli üreticilerden daha kaliteli ve rijit duruyor. Garanti ve parça temini konusunda sıkıntı yaşayacağıma eminim fakat aynı dolabı uğur’da getiriyor. Ben 17990’a aldım. 435 lt civarı. Beğendğim kısımları tipi fena değil. Aydınlatması çok iyi. Plastikler parlak ve kalın. Ayrıca çekmeceler metal raylı ve rulmanlı. Dijital olarak soğutucu ve dondurucu dereceler ayarlanabiliyor. Beğenmediğim kısım ise sap yok. Arka açıkta ayrıca raf sayısı az. Garanti ft kesildiği anda başlıyor. Montaj hizmeti yok. Kompresör ise cmcc. 502btu olarak belirtlmiş.
En kötü midea en iyi yerliden iyidir diye aldım. Bu paraya alternatifim pek yok. Benzer özellikte vestel montaj lg yada samsung 30k civarı. Zaman ile sorun çıkar mı göreceğiz
En kötü midea en iyi yerliden iyidir diye aldım. Bu paraya alternatifim pek yok. Benzer özellikte vestel montaj lg yada samsung 30k civarı. Zaman ile sorun çıkar mı göreceğiz