Abi benim asıl sorunum şu aslında kablonet cam modül aldım Tv'de modül girişi var modülü takıyorum cı takıldı uyarısı veriyor ancak kanalları çözmüyor dijitsu müşteri hizmetlerini aradım konu hakkında bilgimiz yok dedi bende servisi çağırdım yazilim attırdım TV'ye olmayan cı kart menüsü TV'ye geldi ancak sorun gene aynı cı kart takıldı diyor ama kanalı çözmüyor cam ayarlarina girdigimde abonelik durumunda hizmet karıştirilmamış diyor İngilizcesi service is not scrambled tvmi desteklemiyorVardır mutlaka ama TKGS açık mı değil mi ona bakın derim.
TKGS kurulum yapıldıysa, esnek moduna geçmeniz lazım.
Menüyü bilmediğimden net bir şey söyleyemiyorum.
Bu tür üretimlerden çok bir destek beklemeyin.Abi benim asıl sorunum şu aslında kablonet cam modül aldım Tv'de modül girişi var modülü takıyorum cı takıldı uyarısı veriyor ancak kanalları çözmüyor dijitsu müşteri hizmetlerini aradım konu hakkında bilgimiz yok dedi bende servisi çağırdım yazilim attırdım TV'ye olmayan cı kart menüsü TV'ye geldi ancak sorun gene aynı cı kart takıldı diyor ama kanalı çözmüyor cam ayarlarina girdigimde abonelik durumunda hizmet karıştirilmamış diyor İngilizcesi service is not scrambled tvmi desteklemiyor
2020 bin son yazılımını yükle duzeliyorMerhaba bende aynı tv kullanıyorum benim sorunum farklı görüntü çok kötü böyle dalgalanmalar oluyor sizde görüntü nasıl acaba?
G golcu110
Aynen dijitsunun siteye gir orda yazılımlar var ordan modelini bul indir rar dosyasini ubye çıkart sonra yükleme talimatını okuyup yukleNereden yükleme yapacağım sitedeki 55sh yazılımın içinde ki yüklü ? Onu mu söylüyorsunuz?
G golcu110