Vallah ben bunu dusunuyorum amaHama 56586 tavsiye ederim. Hdmi 2.0b destekli ve ucuz
Kablo işi hikaye.. Eğer öyle olsa mi box 3 4k kutusunun içinden çıkan kablo bırakın altın uçluyu normal hdmi kablo... Lnb lerde diyorlardı ya hani HD Lnb halbuki bir önceki Lnb de hd kanalları gösteriyor. Altın uçta taktik bu arada...
Evet öyle de bir örnekleme verdim. Yani aman aman bir fark yok. Ben çok kablo aldım kullandım zamanında.. Altın uçlu diyor mesela sanki içindeki ilettiği tel de altın.. Ama tercih meselesi tabikiKablo kalitesi fark ediyorda, MI-BOX içerisinden kaliteli kablo çıksa kutunun fiyatı artacak adamlar ne yapsın?
dedim ya çok çok adi değilse sorun olmuyor zaten. bi de hdmi soketi de kablosu da çabuk eskiyebiliyor. ama bunda da kalite bozulmaz. direkt görüntü gitmeleri ya da cazırtı başlarEvet öyle de bir örnekleme verdim. Yani aman aman bir fark yok. Ben çok kablo aldım kullandım zamanında.. Altın uçlu diyor mesela sanki içindeki ilettiği tel de altın.. Ama tercih meselesi tabiki
Evet öyle de bir örnekleme verdim. Yani aman aman bir fark yok. Ben çok kablo aldım kullandım zamanında.. Altın uçlu diyor mesela sanki içindeki ilettiği tel de altın.. Ama tercih meselesi tabiki
Dediğim hama 1.5 metre bunla aynı özelliklerde. Mediamrktta 29 tl. Şuan kullanıyorum.Vallah ben bunu dusunuyorum amaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Hamanin fiyati nasildir