Diamond Elite Platinum Plus 31 Aralık'ta Netflix'te, Mısırları Hazırlayın

Umut Barış

Vip Üye
Puan 113
Çözümler 2
Umut Barış
Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus 31 Aralık'ta Netflix'te.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu hicivsel ve samimi stand-up gösterisinde sosyal medya, Türklerin yurt dışı tatilleri ve kendi çocukluğu hakkında hikâyeler anlatıyor.

O zaman altımıza kaçırmaya hazır olalım.Yeni yıla nasıl girersen o yılı o şekilde yaşarmışsın.Tüm yıl altımıza mı kaçıracağız:kiskis

O zaman altımıza kaçırmaya hazır olalım.Yeni yıla nasıl girersen o yılı o şekilde yaşarmışsın.Tüm yıl altımıza mı kaçıracağız:kiskis
Emeklilik geldiyse bilemem usta. :fiskos:hihi
Bu sanırım biraz kısaltılmış haliymiş galiba.
Gerçi tüm gösteriler öyle aslında.
Birden fazla gösteriden alınan kayıt derlenerek yapılıyordu bunlar sanırım.
En iyi anların birleştirmesi gibi bir şey.
Olsun ama ya, 31 Aralık gecesi adam gibi izleyecek içeriğimiz oldu en azından.
TV kanallarında bir şey yok malum, her sene aynı terane. Hatta gittikçe kalitesi düşen bir halde.
Bu misillemeye başka bir platform mümkün değil karşılık veremez.
O gece Netflix'te bir çöküş yaşanmasa bari. ÖSYM sitesine dönmesin sonra. :kop

10 sene daha götürür :clap2

Guzel bir zamanlama izlenir bence . Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olabileceği konuşuluyor onu da düşünürsek herkes evde çıktığı an bir patlama olabilir bende merakla bekliyorum ?

Guzel bir zamanlama izlenir bence . Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olabileceği konuşuluyor onu da düşünürsek herkes evde çıktığı an bir patlama olabilir bende merakla bekliyorum ?
Sanmıyorum yasak gelsin

Sanmıyorum yasak gelsin
Suan Norveç 1 aylık kapanmaya gitmiş alkol satışı yasak Hollanda da kapanmaya gitmiş daha bir cok ülke de aynı şekilde . Bizim ekonomi çok kötü durumda olduğu icin malesef kapanma yapamıyoruz ama sadece yılbaşında olabileceği ile alakalı bir söylenti var .

Suan Norveç 1 aylık kapanmaya gitmiş alkol satışı yasak Hollanda da kapanmaya gitmiş daha bir cok ülke de aynı şekilde . Bizim ekonomi çok kötü durumda olduğu icin malesef kapanma yapamıyoruz ama sadece yılbaşında olabileceği ile alakalı bir söylenti var .
Onu bile yapacaklarını sanmıyorum. Çoğu mekan rezerve doldurdu bile

Ooo bakın bu konu çokomelli ???

İlk defa yasal olarak Cem Yılmaz gösterisi izleyeceğim, teşekkürler Netflix :hihi

:dinle:cay

Güncelleme : Video kaldırılmış. :bye

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt