Hocam kap birtanesi gec. tamamen mekanik cihazlar. kolaykolay bozulma yapmazlar.Bu Delta marka derin dondurucular nasıl acaba , Uğur servis güvencesindeymiş ?
Her yer kapalı hocam yoksa şimdiye çıkıp almıştım bitanesini ? A101'deki Altus güzel ürün aslında , bayram sonrası gelebilir dediler ama onu bekleyemem. Perşembe günü her yer açar , çıkıp alıcam ?Hocam kap birtanesi gec. tamamen mekanik cihazlar. kolaykolay bozulma yapmazlar.
İnternette altusun sitede ne kadar fiyatı yada başka sitelerde?Her yer kapalı hocam yoksa şimdiye çıkıp almıştım bitanesini ? A101'deki Altus güzel ürün aslında , bayram sonrası gelebilir dediler ama onu bekleyemem. Perşembe günü her yer açar , çıkıp alıcam ?
Altus'un sitesine baktım ürünler var ama fiyat yada satın alma gibi birşey yok , yoksa oradanda alırdım. Evimin orada büyük bir Altus mağazası var bayram nedeniyle kapalı , perşembe günü açarsa oraya gidip bakıcam , bide yakın bi Vestel mağaza var orayada bakıcam. A101 de 649 tl den satılan Altus n11 de 840 tl den satılıyor ?İnternette altusun sitede ne kadar fiyatı yada başka sitelerde?
Aceleye getirmemek lazım aslında 1 kere alınıyor çünkü. Bayram sonuna kadsr araştırmak lazımAltus'un sitesine baktım ürünler var ama fiyat yada satın alma gibi birşey yok , yoksa oradanda alırdım. Evimin orada büyük bir Altus mağazası var bayram nedeniyle kapalı , perşembe günü açarsa oraya gidip bakıcam , bide yakın bi Vestel mağaza var orayada bakıcam. A101 de 649 tl den satılan Altus n11 de 840 tl den satılıyor ?
Hadi hayırlı olsunDelta DDF 98 V3 derin donduruyucu aldık , UĞUR servisinide aradık bekliyoruz bakalım ?
Eyvallah hemşerim sağolasın ?Hadi hayırlı olsun
Neden hocam çok mu yakar ? A+ diyor işte , zaten her ay 230 tl elektrik faturası ödüyorum ne korkutuyon ?Hayirli olsun. Elektriğin kokusuyla 1 ay calisir o makina
Elektrigi koklar dedim isteNeden hocam çok mu yakar ? A+ diyor işte , zaten her ay 230 tl elektrik faturası ödüyorum ne korkutuyon ?
yarın mı kuracaklar? gerçi ne var yerine koy 6 saat bekle fişe tak bittiBen ters anlamışım iyi bi ürün almışım yani ? valla arkasında Uğur var diye aldım işte Sota hocam ? yoksa biraz daha uygun fiyata Altus , Vestel felanda vardı